Aktív témák
-
RAM órajele: 133MHz, de DDR, azaz órajelenként dupla adatot visz át. Így ugyanúgy viselkedik, mintha sima RAM (SDR) lenne, de 266MHz-en. Mivel a 266MHz jól hangzik, így hívják a marketinges kollégák :).
Proci külső órajele egyben a rendszerbusz órajele is, ezt hívják FSB-nek (Front Side Bus). Ez szintén 133MHz, és szintén DDR.
A procid pedig, mondjuk ha 1.33GHz-es, akkor 10 x 133MHz-en megy, tehát a külső órajel tízszeresével.
64-bites PCI-ba csak az oda készített kártyákat teheted... vannak ilyen SCSI, RAID, stb vezérlők. -
LionKing
csendes tag
Valaki elmondana nekem 1-2 dolgot? :-) Pl. a 64-bites PCI foglalatba milyen kártyákat lehet rakni? Vagy belemegy a sima PCI-os kártya is? Ezzel most találkoztam csak nemrég. Ja és az AMD-k külső órajele mennyi? A DDR ram-os alaplapok miatt érdekel, ugyanis az 266mhz és a proci nem hiszem hogy ennyi lenne, ha jól tudom 2000mhz, nem? Akkor hogy fog a ram 266-on menni? Nem hiszem hogy az alaplap ezt külön tudná szabályozni, vagy mégis??? Ha nem akkor mi értelme van a ddr ram-nak? :-) Valaki oktasson ki e téren lécci, köszi :-)
-
Adi
senior tag
Hmmmm, de kis helyeske. :D Bár én az UATA100-as vezérlő helyett inkább SCSI-t tennék rá, de munkaállomásba talán így is jó lesz.
-
Adi
senior tag
Egy Linux tesztet szeretnék rajta látni! :)
-
Celtic
tag
A képet le lehet nyugottan nyúlni a webünkről.
Vagy hírrovatba nem mehet kép?
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Philips LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest