- Dell notebook topic
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
TheVeryGuest
senior tag
válasz TheVeryGuest #15 üzenetére
Ja, bótban a fenti gadget 65kHUF.
“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry
-
TheVeryGuest
senior tag
-
TheVeryGuest
senior tag
Hogy lehet autóba bevarázsolni? Mármint nem kazetta-adapterrel, mert attól feláll a szőr a hátamon. A mezei autórádiónak van line-in-je? Vagy esetleg ki is lehet hagyni a rádiót/fejegységet, és elég csak erősítőt meg hangfalakat venni a kocsiba?
“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry
-
TheVeryGuest
senior tag
Májer!
Hogy bírja a buszozást? Nem skippel?
Pesten 4-5 albumnyi zene már elég, csak pörgős legyen, hogy menjen a káoszhoz, amit utazás közben lát az ember. Én főleg hip-hop-ot szoktam hallgatni. Jó kis story-k a gettóvilágból, na ez megy a budapesti tömegközlekedéshez.
Currently:
*2 Fast 2 Furious OST
*Training Day OST
*Tomb Raider OST
*Tomb Raider: Cradle Of Life OST
*Gone In 60 Seconds OST
*Fight Club OST
*Matrix Reloded OST“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry
-
TheVeryGuest
senior tag
Az a baj, hogy abban a felében van az ''agy''. A másik felében meg csak az elem. Viszont a kijelző igen kicsi, nem tudom képes-e a szám-címeket megjeleníteni. Mer' ha nem, akkor nincs sok értelme.
-
TheVeryGuest
senior tag
Hm, hétvégén utaztam Miskóciába. Lekéstem az IC-t , így volt szerencsém 5.5 óráig hallgatni megállás nélkül a Jukebox3-at. Mondjuk a fülemet már vágta a headphone, de még volt kraft a playa-ban.
Szóval HDMan-t mindenkinek.“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry
Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- OLVASS! Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes 825GB Konzol! 2 Joystick
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest