Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
lejátszótól függ... Freecom Flashekben pl. remekül lehet hangzásképeket változtatni, nem csak a preseteket lehet használni, hanem saját hangzásképet is kreálhatsz bass/mid/treble beállítással.
az iRiverben pedig 5 csatornás grafikus EQ van, valamint DSP is van benne, éppen az elmúlt hetekben jött ki egy új firmware amivel elég jó surround-szerű hangzás is elérhető (nem tudom jobban elmagyarázni... így szétteríti a hangot). -
twollah
nagyúr
Egyetlen egy problémám van ezekkel a pici memóriás lejátszókkal, hogy gondolom nem lehet a hangzásképét változtatni.
Gondolok itt a basszus kiemelésre stb. -
iguana
őstag
válasz
TheVeryGuest #15 üzenetére
ez nagyon jó cuccos. csak ajánlani tudom. sokáig szemezgettem vele, aztán inkább rádobtam még 30k-t és sony network walkman lett belőle, mert iszonyat kicsi, és nincs benne mozgó alkatrész. nálam ezek voltak a legfőbb szempontok.
ez a muvo is nagyon jó vétel lehet. -
csudri
őstag
válasz
Tizstában vagyok vele, hogy ez a rettenet (nekem speciel rohadtul nem tetszenek ezek a mechanofileknek készített cuccok) mennyibe kerül. De a MediaMarktban és az ElectroWorldben mindig van valami akció, amit a nem a Rózsadombra pottyantott ember ki is használ!
-
Goose-T
veterán
Márciusban még valamivel drágábbak voltak ezek a cuccok. Tisztában vagyok vele, hogy most olcsóbban lehet venni, de ha nem vettem volna márciusban, akkor nem tudnám kiévezni a használatát fél éve. Nem szoktam árcsökkenésekre várni, én a használatot élvezem, nem azt, hogy milyen olcsón vettem.
-
TheVeryGuest
senior tag
válasz
Ja, bótban a fenti gadget 65kHUF.
-
Goose-T
veterán
válasz
TheVeryGuest #12 üzenetére
Múltkor a Tuskóban láttam egy 10E HUF-os autórádiót, amin volt line-in, szerintem nem olyan ritka dolog az. De szerintem lehet barkácsolni is line-in-t, a tizenX éves Samsung music centeremre is barkácsoltam egyet pár éve. Ha meg csak erôsítô+hangfal, akkor egyértelmü a dolog, kivitelezhetô. Csak akkor nem lesz rádió.
-
-
Goose-T
veterán
válasz
TheVeryGuest #9 üzenetére
A discmanemet 25k-ért vettem tavasszal, na az baráti ár. Gurding a márkája.
-
Goose-T
veterán
válasz
TheVeryGuest #8 üzenetére
Nem buszozok, csak itt Zegen, de azt a napi 2x10 percet kibírom zene nélkül is. Mindenhová vonattal utazok, mert az ingyen van nekem, hehehe. A vonaton nem skippel egyáltalán, egyszer mentem vele távolsági buszon (1,5 órát), azon se skippelt. Ha gyaloglok valahová, és a rövidgatyám oldalzsebébe rakom, akkor viszont skippel, mint az állat. De nem szoktam gyalogolni, meg nemsokára úgyis veszek kocsit, oszt abba se skippel.
-
TheVeryGuest
senior tag
Májer!
Hogy bírja a buszozást? Nem skippel?
Pesten 4-5 albumnyi zene már elég, csak pörgős legyen, hogy menjen a káoszhoz, amit utazás közben lát az ember. Én főleg hip-hop-ot szoktam hallgatni. Jó kis story-k a gettóvilágból, na ez megy a budapesti tömegközlekedéshez.
Currently:
*2 Fast 2 Furious OST
*Training Day OST
*Tomb Raider OST
*Tomb Raider: Cradle Of Life OST
*Gone In 60 Seconds OST
*Fight Club OST
*Matrix Reloded OST -
Den
veterán
válasz
TheVeryGuest #4 üzenetére
90k-ért :P
-
Goose-T
veterán
válasz
TheVeryGuest #4 üzenetére
Van frankó MP3 discman-em, 10 óráig jó egy pár tartós elemmel, és a zenék között is tudok bôven válogatni, nem 128-256 mega a kapacitás.
-
engusz
veterán
''A terméknek két variánsa lesz kapható: egy 128 MB memóriával rendelkező 150, és egy 256 MB tárolókapacitású 200 euróért.''
A szolgáltatás egyre jobb, de az ára még mehetne egy kicsit lejebb! :)
Aktív témák
Hirdetés
ph Megjelent a népszerű Creative MuVo MP3-lejátszó legújabb változata.
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Garmin - Fenix 8 Amoled Sapphire 51mm - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest