Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
titán
''Értem. Tehát nem veszteséges az AMD, csak valaki félrevezeti a hatóságokat, ugye?'' - Én ilyet hol írtam?
''azt a berendezést meg kellett venni rohadt drágán, fizetni kell a kutatókat,'' - Honnan tudod hogy ezeknek a költségét már régen nem hozta-e vissza?
Tudod, az a helyzet hogy én a befektetőkhöz hasonlóan a számokat szeretem, tehát örömmel venném ha az általad imént szépen felvázolt mondandót konkrét és hiteles számokkal is alátámasztanád.
mod: ''Ha én hitelező lennék, nem adnék azért pénzt, hogy bármilyen cég éppen talpon maradjon.'' - Hmm...az elképzelhető hogy jobb rálátásuk van a dolgokra mint neked? Vagy ez teljességgel kizárt?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpársportok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Intel I5-8500 / Beszámítás OK!
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen R5 5600G / 6 mag / 12 szál / IGP-s /Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest