Aktív témák
-
DcsabaS
senior tag
Nem tudom feltűnt-e már valakinek, de a ''Chaintech Zenith ZNF3-150''-ról mellékelt képen világosan látható 2 db VIA chip, és még egy 3. is erősen gyanús.
(USB 2.0? FireWire? Sound? Leginkább ezeket szokták kölcsönözni a VIA-tól...) -
L3zl13
nagyúr
A CMedia nem csak az összes többi nForce alaplapon található Realtec chip helyett van?
Másik: PCI-X nem kiforrott? Háát remélem hogy az, mert a sokszázezres szerverekben már elég elterjedt. Elég ciki volna ha PCI-X hibájából a PCI-X-es SCSI-RAID kártyákra kötött vinyókról elszálnának a céges adatok...
Az hogy asztali gépekben nem elterjedt, az szerintem inkább ár/igény mintsem kiforrottság kérdése. -
kzoltann
aktív tag
nem tom mit hianyoljak egyesek a pci exprest... mikozben az nvidia meg egy normalis fsaa-t sem tud megirni addig ne a pci expressel torodjunk...
-
Rawulf
őstag
OFF
RADEX nem egy tusfürdő? :DD
ON -
''A RADEX célja, hogy a házból kivezesse a meleg levegőt és alacsonyan tartsa a hőmérséklet.'' Hmmmm. Nekem is ez a célom, de nincs ilyen szép mozaiknevem :DD
A Deszka kinézetre tetszik, de nem ez alapján szoktam választani. -
tildy
nagyúr
hijj íme a leendő lapom:)
/me bezsongott, mint tavaszi szellőben szálló méhecske -
LordX
veterán
Az nV nem jelentette be a többi nForce3-at még, vagy legalább is nem adott el egyet sem..
Egyébként az Opteron és az Athlon64 között csak a HT linkek száma a különbség, és azokból is csak az egyik megy a chipsetbe, Opteronnál a másik kettő pedig másik két procihoz. A chipsetben semmit nem kell áttervezni, minegyik menni fog Opteronnal, Athlon64-el, Athlon64 FX-el.
(Hmm, ezt az FX-et lehet, hogy nem kéne erőltetni az nV után :) ) -
-Devil-
aktív tag
A hírrel szerintem valami nem stimmel, vagy én vagyok rosszul informálva. :)
A kép szerint ezen a lapon nem Socket 940-es foglalat van. Ez pedig már csak azért is érdekes, mert állítólag az Nforce3 Pro Opteron-hoz készült, úgy tudom, hogy a sima Nforce3 megy az Athlon 64-hez. -
LordX
veterán
nVidia nForce 3 Professional 150: [L]http://www.nvidia.com/page/nforce3.html[/L]
- Integrált SATA/PATA RAID 0+1 (mindkettővel is!)
- Integrált, menedzselhető(!) Gbit MAC
(igazából ez egy szerver-chipset Opteronhoz)
Igaz, a Chaintek erőszakolta meg az nForce2(Ultra 400)+MCP-T alaplapjukat egy C-Media hangchippel... -
erdoke
titán
-
-
Bgs
senior tag
Olyan az alaplap PCI-Express nelkul, mint a volegeny...
Elarulnad, hogy miert hianyolod annyira azt a PE-t ? Ugysem tudod hasznalni semmire egy ideig...
A PII idejeben mar jo ideje volt AGP kartya, jelenleg egy darab PE sincs a lathataron a szokasos marketing ''mi is gyartunk'' igereteken kivul. -
hungeek
senior tag
szép-szép...... de pár zsák pénzt elkérnek érte majd az tuti..... nem is beszélve hogy mennyi lesz a belevaló proci :(
-
Goose-T
veterán
Hun van a PCI-Express? Nagyon öszvér így egy modern alaplap. Olyan, mint egy AGP nélküli PII-es alaplap lett volna,
-
sebela
aktív tag
Ha ez Socket 940(939-es?)-es (szerintem nem), akkor asszem megvan a következő alaplapom...
-
kzoltann
aktív tag
szepek a szine :D
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged