Új hozzászólás Aktív témák
-
Madárpók
aktív tag
Ha elterjednek az olyan írók amelyek mind2őt írják,akkor valószínűleg mindegyik életbenmarad.Hosszútávon lehet,hogy vmelyik kiszorítja a másikat,de az is megeshet ami a DVDknél megtörtént:meglesznek vígan egymás mellett.
A kétrétegű DVDRW-t pedig én is hasznosnak tartom,remélem lehet kapni majd 1x.A kompatibilitás pedig remélem meg lesz oldva,mert az elég gáz lenne,ha csak abban a típusú íróban lehetne olvasni amiben megírták.(máskülömben max. frissíthető backupként tudom elképzelni)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
szab.tam
nagyúr
OK.
''...kétségbeesett piaci másolóhuszárok...''
Én a saját anyagunkat írom nyomtatható cd-re, dvd-re, kb évi össz. 1000 db-ot. Nekem a Pio-Ritek párosítás nagyon bejött. Igaz, hogy már sok print média megjelent, és az írók is biztos javultak, amióta már nem kisérletezem változtatással.
Ez nem tudom, mennyire légből kapott. Vannak cégek, amelyek együtt fejlesztenek, vagy legalábbis megosztják egymással bizonyos teszteredményeiket: Pl az előbb említett Pio-Ritek, LG-Philips (már, amikor még saját maga fejlesztette a lemezeit, és nemcsak rányomja a márkanevet...). Van ennek alapja, vagy hülyeség?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph PC-tulajdonosok és házimozi-rajongók is hasznát vehetik az LG multiformátumú kék lézeres egységeinek.
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest