Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
-
szab.tam
nagyúr
OK.
''...kétségbeesett piaci másolóhuszárok...''
Én a saját anyagunkat írom nyomtatható cd-re, dvd-re, kb évi össz. 1000 db-ot. Nekem a Pio-Ritek párosítás nagyon bejött. Igaz, hogy már sok print média megjelent, és az írók is biztos javultak, amióta már nem kisérletezem változtatással.
Ez nem tudom, mennyire légből kapott. Vannak cégek, amelyek együtt fejlesztenek, vagy legalábbis megosztják egymással bizonyos teszteredményeiket: Pl az előbb említett Pio-Ritek, LG-Philips (már, amikor még saját maga fejlesztette a lemezeit, és nemcsak rányomja a márkanevet...). Van ennek alapja, vagy hülyeség?
[Szerkesztve] -
szab.tam
nagyúr
''mi bajod az lg-vel''
Nekem pl. az, hogy a Ritekeket elég bizonytalanul írja. Pontosabban megírja, de utána már sokszor saját maga sem olvassa vissza. A piokkal ez sosem fordul elő. A pio szerintem mindenevő. Sőt, szerintem az LG annyira sz@r, hogy igazából csak ellenőrzésre használom már. Akárkivel beszéltem pio-LG relációbn, rajtad kívűl még senkit sem hallottam a piót győztesnek kihozni. Van ismerősöm, aki túl van már neccen, egy-két lg-n, jópár pio-n, és 15-20000 megírt lemezen. Ő sem mondott mást: ''Jaj, csak LG-t ne vegyél!'' Én vettem. Meg is bántam. Valszeg kifogtál egy jól sikerült darabot, vigyázz rá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph PC-tulajdonosok és házimozi-rajongók is hasznát vehetik az LG multiformátumú kék lézeres egységeinek.
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Spórolós topik
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest