Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
Csakhogy én beneveznék egy La Fonera WiFi routerre, amellett nem kell másik WiFi-s router nekem. A La Foneraval az a baj, hogy 1 db RJ-45-ös csatlakozója van, így mezei routerként nem igazán hasznáható, ha pedig ő kapja a netet, akkor a számítógépnek nem jut, tehát kellene mellé egy másik router, lehetőleg valami háttértáras megoldással, ftp-vel, torrenttel.
-
tr00p3r
addikt
válasz
Jim Tonic #17 üzenetére
gyárilag megy vele a torrent (angoltudásuak előnyben):
''For laptop users, simply set your download priorities then disconnect the laptop, and let the WL-500g Premium and Download Master take care of everything. When you return home or office, the files you demanded will be neatly arranged in the external hard drive. Supporting BitTorrent, ftp and http protocols, the WL-500g Premium is a complete and versatile solution.''
[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
válasz
Jim Tonic #17 üzenetére
Létezik Asus-nak egy Wl500G-Premium routere, ami alapból tudja a torrentet, ftp server, 2usb csati, szóval eleget. Volt is nálam egy darabig (20k körül mozog az ára), de nem lehetett túl értelmesen beállítani a torrent részét, pl sebességkorlátozás nuku, kapcsolat néha elszállt, fel nem töltött semmit. Talán újabb fw-kel ezeket orvosolták, amióta nincs meg a cucc azóta nem érdeklődtem utána.
-
róland
veterán
Létezik olyan routerje az ASUS-nak, ami támogatja a torrent, ftp, stb. opciókat, de nincs benne a WiFi?
-
Ha jól tudom, létezik ASUS WL500G Deluxe routerre olyan fw verzió, amivel lehet torrentezni. Csak egy USB-s tárolóegység kell hozzá.
Most látom, hogy Engusz írt már erről.
[Szerkesztve] -
Csokis
tag
Igazán betehettetek volna 1 képet is róla.
[Szerkesztve] -
sekli
addikt
Na, hát akkor ilyen is van, bár nem hiszem, hogy sok ember fog venni a router mellé még N1200-t is...
Az asus-é, 260EUR körül van, ha jól láttam, hát talán egy kicsit az is túlzás, én más kategóriára gondoltam...
routere ugy is nagyon sok embernek van, HDD-je szintén, szerintem olcsobban is ki lehetne hozni... -
cannibal
senior tag
Ilyet bele a wlan rúterbe + még egy kis ftp-kliensel megbolondítva tökéletes szolgálatot tehet
Én tuti beruházok majd egyre
u.i.: tudom,h létezik már hasonló képességű rúter -
Csapi007
veterán
Hello
És ez PC-s kártyákban nem lesz elérhető?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OTP Bank topic
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 11
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest