Új hozzászólás Aktív témák
-
Cicero
őstag
ja igen neked van igazad, ki se mozdulj a gép elől, végülis jól érzed magad előtte nem? Az meg mit számít hogy hülyének néznek... a gép megért.
x@b3e: Persze majd buzigyerek linuxot fogok használni. Igen hallottam. Mivel nézek HD filmet? Kábé semmivel, mert nincs rá szükségem, hdtvre meg nem költök, de igen ezekkel a tényekkel nem foglalkozva tényleg megér egy pct építeni a nappaliba, mellesleg volt egy ''htpc''-m már 2002-ben és alig volt használva, nekem az élet nem csak a tévé és gép között zajlik le. sry hogy nem érthetem meg a gondolkodásod.
písz -
erdoke
titán
Milyen HTPC-t építesz 50e-ből? Mert 100-ért egészen jó merevlemezes asztali írót kapsz. Akinek meg nincs szüksége az általad említett sokoldalúságra (magyarul PC-re), annak esetleg semmi szüksége rá.
Egy jó házimozi rendszer és a filmek árából életed végéig járhatsz egyébként moziba, a legtöbb film úgyse ér meg többszöri nézést. Csak úgy hozzátettem, mostanában én se járok moziba...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Arctic Liquid Freezer III. 360 Pro A-RGB eladó ventik nélkül, 6 év garancia!
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Corsair TX 850M - 80+ Gold, moduláris tápegység
- Phanteks GPU-Bracket II + Riser Cable Videokártya tartó Riser kábellel PCIe 4.0
- Corsair HX 1000 moduláris táp,80+ Platinum
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest