- Fujifilm X
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- ASUS ROG Ally
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- TCL LCD és LED TV-k
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cicero
őstag
''Egy jó házimozi rendszer és a filmek árából életed végéig járhatsz egyébként moziba, a legtöbb film úgyse ér meg többszöri nézést.''
Egyetértek. Másrészt mostanság nem divat reklámozni hogy netán van 1000 filmem mert még filmbuzinak néznek, ami igaz is lenne. Ha lenne!A mozinak meg van egy feelingje, én például elég kellemetlenül érezném magam, hogy átjön a csaj mozizni hozzám, és ott baszakodok azzal a gusztustalan sötét valamivel a sarokban, inkább elmegyek vele mozizni. Másrészt szerintem (legalább nekem is) elég nehéz beszerezni a filmeket netről, és ha mégis sikerül pocsék a minősége. Nekem ér 1500 ft-ot hogy normálisan, töltögetés nélkül nézhessek meg egy filmet, de ezt minek is magyarázom a ph-n? :S
-
Cicero
őstag
ja igen neked van igazad, ki se mozdulj a gép elől, végülis jól érzed magad előtte nem? Az meg mit számít hogy hülyének néznek... a gép megért.
x@b3e: Persze majd buzigyerek linuxot fogok használni. Igen hallottam. Mivel nézek HD filmet? Kábé semmivel, mert nincs rá szükségem, hdtvre meg nem költök, de igen ezekkel a tényekkel nem foglalkozva tényleg megér egy pct építeni a nappaliba, mellesleg volt egy ''htpc''-m már 2002-ben és alig volt használva, nekem az élet nem csak a tévé és gép között zajlik le. sry hogy nem érthetem meg a gondolkodásod.
písz -
Cicero
őstag
hm.. már nem tudnak újat mutatni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Netfone
- sziku69: Szólánc.
- Fujifilm X
- Borderlands 4
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Demót kapott a Little Nightmares III
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest