Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
válasz
TomBoy1986 #155 üzenetére
Max csak a tuningosoknal fogod latni. Az Intel nem fog 3.2-nel (1600FSB) gyorsabbat kihozni csak akkor ha az AMD is kijon egy 2.6-3.0 kozotti K10 (10h)-val. Az Intel-nek most nem kell csinalnia semmit csak ulni es varni mit lep az AMD. Aztan rajuk csapni megint mar masnap vagy masik heten.
-
Raymond
titán
válasz
TomBoy1986 #149 üzenetére
Ugy latom tovabbi diskuranak semmi ertelme. Fogalmad sincs mi a kulonbseg az AMD K8 90->65 atallas es a mostani Intel 65->45 kozott. Bonusz hogy X ceg processzoranak lehetosegeit Y ceg teljesen mar gyartasi technologiaval keszult teljesen mas architekturaju processzora alapjan iteled meg.
-
Raymond
titán
válasz
TomBoy1986 #146 üzenetére
Edes f*szom mi van itt ma
Azert emlitettem a leghutest nehogy felhozd hogy csak valami egzotikus modon lehet magas orajeleket kihozni beloluk. Egyebkent a 45nm-re valtas tobb dolgot iss hozott:
''Intel says the 45nm high-k process has twice the transistor density, a 20% increase in switching speed, and a 30% reduction in switching power versus its 65nm process.'' -
Raymond
titán
válasz
TomBoy1986 #140 üzenetére
Ha a 65nm verziok mennek 3.2-3.5 kozott leghutessel akkor a 45nm verzio miert nem mehet 4-en? 15-20%-al csak gyorsabbak mint az elozo generacio....Nem ertem mi ez az Intel averzio ma itt. Vagy mindig ez van csak regen jartam a topic-okban? Ertem en hogy valaki AMD fan valaki meg Intel (erdoke koztudottan az) de en akit egyaltalan nem erdekel ki gyartja csak az hogy technikaliag hogy van kivitelezve meg mik az eredmenyek nemigen tudom felfogni hogyan lehet vilagos es puszta szamok ellen a semmivel hadakozni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest