- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Hobby elektronika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi belépő szinten
- Hővezető paszták
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Allien
veterán
Hát ezt jól látod. Már azt, hogy Muskin-ra pályázom!
Csak azért kerestem alternatívát, mert gondolom, ha tccd csipes 2x512-t veszek, az gyártó függetlenül menne a lapomban ( a drágassszágom túl érzékeny
). De amit kinéztem, majdnem annyi, mint 2x1 giga, ugyan attól a gyártótol (2x512 muskin 47E tuningramocska, 2x1 giga 54). Nálam a mennyiség most előtérbe került, még ha csak a névértéket vinné (400) akkor is gyorsulnának bizonyos alkalmazások (játék). A mennyiség a sebesség rovására, de megéri számomra.
-
Allien
veterán
Akkor valamit egy másik totyikban rosszul értelmeztem. Köszi, tanul az ember újjat, azért járok ide, és azért irogatok, mert ha nem irogatok, akkor nem derül ki, hogy rosszul gondolom, ugye?
Inkább nézzenek hülyének, úgy sem tévednek.
De, akkor mi a helyzet az 1 gigás moduloknál. Ezeket is szerelik pl. TCCD csipekkel? AZért, kérdezem, mert erre nem találtam infót, vagy félreérthetőeket csak. -
Allien
veterán
Jé, erre nem gondoltam. Talán azért, mert éppen most keresek nagyobb méretü ramokat, és nem találok 1 gigás (nem 2x512, hanem 1 giga) samsung tccd csippel szerelt modulokat (eddig mindenütt csak 2x512-ben találkoztam ilyennel). Ergo, én balga, azt hittem, hogy más ramoknál is ez a helyzet.
-
Allien
veterán
KÖSZ a kioktatást, de szerintem TE sem értesz hozzá, ez számomra erőssen így tűnik.
Minden eszköznél számít a ram mennyisége, és sebessége. Ha ennyire okos vagy, akkor azt is elmagyarázhatnád, hogy miért volt (van) az, hogy ha két VGA között CSAK a ram mennyiségében van külömbség, a nagyobb mennyiséggel szerelt, mégis miért lasabb?
Másrészt azért irogatok, mert nem értek hozzá, és hátha valaki NORMÁLISSAN el tudja magyarázni, mit, mivel, miért stb...
Én DDR-t használok (mert amd-s a konfigom), és ha OTT számít ez (eleve mások az 512, és az 1 gigás ramcsippek a ddr-nél), akkor a DDR2-nél is kell(ene), hogy számítson, de ha nem, akkor kérlek, magyarázd már el nekem, legyél kedves. Mivel nem értek hozzá. -
Allien
veterán
Szerintem, válogatott ramocska. Ami nem megy ennyin, azt másképpen adják el, pl. 667-nek, vagy még kisebbnek.
Mint a prociknál is, illetve, a VGA GPU-jánál is, skálzzák őket. Ami nem megy maxon, azt lentebb fokozzák, és olcsóbban eladják.
Pl. sima DDR-nél is rengeteg gyártónál van Samsung TCCD csippel szerelt, de nem mindegyik megy 350-s fsb-n (700-n). -
Allien
veterán
No, mire itt lesz az új AMD proc foglalat, addigra legalább lesz mellé frankó ramocska is! Remélem, más gyártók is készítenek ilyet, mert akkor talán majd az ára is lentebb kúszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest