- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
KÖSZ a kioktatást, de szerintem TE sem értesz hozzá, ez számomra erőssen így tűnik.
Minden eszköznél számít a ram mennyisége, és sebessége. Ha ennyire okos vagy, akkor azt is elmagyarázhatnád, hogy miért volt (van) az, hogy ha két VGA között CSAK a ram mennyiségében van külömbség, a nagyobb mennyiséggel szerelt, mégis miért lasabb?
Másrészt azért irogatok, mert nem értek hozzá, és hátha valaki NORMÁLISSAN el tudja magyarázni, mit, mivel, miért stb...
Én DDR-t használok (mert amd-s a konfigom), és ha OTT számít ez (eleve mások az 512, és az 1 gigás ramcsippek a ddr-nél), akkor a DDR2-nél is kell(ene), hogy számítson, de ha nem, akkor kérlek, magyarázd már el nekem, legyél kedves. Mivel nem értek hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged