Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
KÖSZ a kioktatást, de szerintem TE sem értesz hozzá, ez számomra erőssen így tűnik.
Minden eszköznél számít a ram mennyisége, és sebessége. Ha ennyire okos vagy, akkor azt is elmagyarázhatnád, hogy miért volt (van) az, hogy ha két VGA között CSAK a ram mennyiségében van külömbség, a nagyobb mennyiséggel szerelt, mégis miért lasabb? 
Másrészt azért irogatok, mert nem értek hozzá, és hátha valaki NORMÁLISSAN el tudja magyarázni, mit, mivel, miért stb...
Én DDR-t használok (mert amd-s a konfigom), és ha OTT számít ez (eleve mások az 512, és az 1 gigás ramcsippek a ddr-nél), akkor a DDR2-nél is kell(ene), hogy számítson, de ha nem, akkor kérlek, magyarázd már el nekem, legyél kedves. Mivel nem értek hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Minden eszköznél számít a ram mennyisége, és sebessége. Ha ennyire okos vagy, akkor azt is elmagyarázhatnád, hogy miért volt (van) az, hogy ha két VGA között CSAK a ram mennyiségében van külömbség, a nagyobb mennyiséggel szerelt, mégis miért lasabb?