- Hálózati kábelek és szerelésük
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Den
veterán
válasz
CsendPenge #34 üzenetére
ne vonj vissza semmit, jó kis proci az azért, csak szerintem nem jól pozícionálják. Az alacsony fogyasztásnál sokkal nagyobb durranás a code morphing, amivel gyakorlatilag bármilyen procira/utasításkészletre írt alkalmazást futtathatsz.
-
Den
veterán
Nem mondtam hogy_csak_ az ibm kísérletezett vele, tudom hogy gyártanak notebookokat transmeta procival, az egyik kedvencem a sony c1 picturebook is ilyen procit használ. Az ibm viszont nem az a cég aki csak úgy az aktuális divat alapján összedobálja a note-jait, hanem előtte alaposan mér, tesztel... , és nyertek is ennek köszönhetően már pár díjat a noteszeik. Ezért ha ők úgy találták hogy nem éri meg ezt a procit használni az azért jelent valamit.
-
Den
veterán
válasz
CsendPenge #31 üzenetére
Transmeta sajnos nem olyan nagy durranás, mint a gyártói állítják. Az ibm kisérletezett vele, de végül nem vett gyártásba transmetás notebookot, mert a teljesítmény érezhetően elmarad az intel mobil prociktól, viszont fogyasztása nem kevesebb annyival hogy ezt kompenzálja.
Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest