Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
Az a helyzet, hogy nem azért fikázom, mert Intel. Pillanatnyilag egy Northwood-ot nem fikáznék (ha meg d0-ás lenne, akkor :) ). Olvastam a hírt végig. És olvastam egy picit a Trancmeta procikról is. Érdekes módon nekem úgy tűnik, hogy a TM tud többet, és mégis mintha az Intel megint elkezdené előadni, hogy ez a szuper, ennél nincs és nem is lehet jobb. Pedig bizony volna még tennivaló. Csak hát a nagy cégek sokmindennel elkezdenek foglalkozni, és ennek általábban kárát látja néhány dolog, amit azért szeretnének eladni.
Aktív témák
ph Mindez a hamarosan megjelenő Banias mobil processzor kapcsán vált kritikussá, és az Intel döntött: feladja eddigi elveit.
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest