- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Dell notebook topic
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Vezetékes FEJhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
TheVeryGuest
senior tag
Szvsz a 800MB/fő elég redundáns lehet. Az adat nem vész el soha, csak meg kell találni azt akinél még megvan. Ez nem lehet nagyobb feladat, mint genetikus algoritmussal kitenyészteni a WinXP-t :o.
-
tildy
nagyúr
Nem értem ti hogy termeltek ennyi adatot...Nekem a 80 gigás vinyómnak csoda ha a fele ki van használva.(de ez is csak azóta , mióta a szobatársaim 5-10 giga filmet leszedneka userdirjükbe.)Nyáron kb. 20 giga volt az, amit elfoglaltama vinyomból.Pedig internetsebességre semmi panasz, hiszen koliháló.
-
beeboy
addikt
most kérdés az, hogy a letöltések is benne vannak, vagy csak szigorúan az amit mi magunk hozunk létre.
elvégre az első eset csak duplikálás. -
Cane
őstag
Azoknak sem lehet könnyű dolga akik ebből a sok szemétből archiválják a lényeget. Digitális kukások, izgalmas meló.
-
Apicius
tag
És legalább fel is használjátok ezt a letöltött adattömeget vagy a legnagyobb része csak a helyet foglalja a vinyókon és cd-ken?
-
hungeek
senior tag
nálam is sokat segített a dvd író, azért vettem :))) ) ezt egy dvd íróval és egy 80-as winyóval még el lehet bírni.... de ha meglesz az 512-es vonalam akkor 3x-4x annyi adatot fogok leszedni (igen, most is 1 hónapra legalább előre be van adva listában mit szedjen le a gép....) és akkor havi ~70-100GB-vel már gondban leszek, asszem kell vennem egy 120-as winyót, vagy 2-t.
-
Genialis
aktív tag
Filozófikus napunk van?
-
Male
nagyúr
-
TitiRii
senior tag
nekem mondgyátok?:)
eddig 40gbal kellet gazdálkodnom és mindig 1-200mbs dolgok törlésével csináltam a helyeket és sose volt több helyem mint 2-3gb
na gondoltam majd ha végre meg lesz a 2 db 80 as, és meg is lett nagy volt az öröm, hisz összesen 200gbm lett
kb 2 hétig élt.. manapság megint 200-300mbs cuccok törölgetésével probálok helyhez hutni és ez a hely megint csak alig több 3gb nél :DDD
cdvel meg nem gyözöm :( -
csudri
őstag
''a digitális fényképezőgépek elterjedésével pedig csökken a papírfelhasználás.'' Amúgy viszont nő! Elvileg ''régen'' úgy képzelték, hogy a computerizált irodák elterjedésével megalkotható lesz a papírmentes iroda. De a dolog visszafelé sült el. Míg 20-30 éve ha valaki melléütött egy karaktert az írógépen, elővette a hibajavítót és kijavította. Senkit sem érdekelt, hogy javított cuccot kap. Ma ezzel szemben megnézi az ember, amit kinyomtat és ha elkúrt valamit, akkor kijavítja és nyomtat egy másikat. Ezzel máris kétszer annyi papír használt, mint amennyit 20-30 éve. Ennyit erről! Nem kötözködni akartam, de pont erről hallottam tegnap az egyetemen.
-
Divi
aktív tag
[L]http://downloadtheinternet.com/[/L]
-
twollah
nagyúr
Azert kivancsi lennek, hogy hogyan jott ki ez az irdatlan nagy adatmennyiseg.
Aktív témák
Hirdetés
ph A világ lassan megtelik a rázúduló információ-mennyiségtől.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i5-HQ I 12GB I 500GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest