Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Lehet, hogy csak egy ellenállást kelenne kiforrasztani az alaplapjából, ez dobna az üzemidőn is, és a súlyon is javtína...
Amúgy ütős kis gép, nekem tetszik. A mobilitását a hordozhatóságban a kompaktságában (a desktop PC-khez mérve meg különösen) használnám ki, nem megyek olyan helyre vele, ahol nincs kiépített infrastruktúra. -
sghc_toma
senior tag
Sziasztok!
A ''Milyen notebook-ot vegyek?'' topicban már kérdeztem, most itt is felteszem a kérdést, mert a cikkben szereplő géppel(a6kt) kapcsolatos:
''Most úgy néz ki, hogy vagy ezt a gépet, vagy egy a6ja-t veszek egy hónapon belül. A kérdés: nem tudja-e valaki, hogy a két gépben lévő x1600 között a sebességekben is van-e különbség, vagy csak a memó kevesebb az a6kt-ben? Szintén vga kérdés: a 128 megás x1600 memója is 512-ig bővíthető HM-val?
Az a6kt-t alapból csak 333MHz-es memóriákkal adják. Ez a teljesítményben hogy mutatkozik meg?
Ja, és nem tudtok vmi tesztet, ahol a Turion-okat hasonlítják Core Duo procikhoz? Csak egy fórumot találtam, de az meg azt hiszem görögül volt...'' -
lúzer
veterán
Nem rossz, csak hát az üzemidő!
Abban még jobb az intel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motoros topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Acer Wave 7 Mesh: Hetediziglen
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 4 -i 7 1370P/16GB/256GB SSD
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged