- Azonnali processzoros kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
hungeek
senior tag
válasz
DJ Mixer Pro #23 üzenetére
az alaplapról?
-
DJ Mixer Pro
tag
Valaki leszedne róla egy képet ???
-
klepto
addikt
Nem akarok ünneprontó lenni, de ha ''csak'' a szín (disagne) miatt választanék alaplapot nyitott, vagy üveges gépbe, akkor nekem a Soyo Dragon ezüstszinű alaplapja jobban tetszik, legalábbis képek alapján :t
-
emstityu
tag
A tuning eredménye pedig:Az 1700+ -s J***B steppinges proci még 170x13,5 mellett stabil volt :D !Ennél feljebb még nem mentem mert sem a tápom sem a hűtőm nem igazán erre van kitalálva és most nincs is ilyen teljesítményre szükségem.A vcore-t csak 0,25V-tal kellett emelni hogy engedje a 166-os FSB!Tehát az alaplap nagyon odab@sz!!!Ajánlom bárkinek aki nF2-st akar venni!
-
róland
veterán
Egy kis fizika:
Szerkezeti anyagok vezetőképessége (a nagyobb érték a jobb):
Ezüst 62 MS/m
Vörösréz (vezetékréz) 56 MS/m; (tiszta réz) 58 MS/m
Arany 44 MS/m
Aluminium 36 MS/m
Cink 16,7 MS/m
Sárgaréz 14,3 MS/m
Vas 10 MS/m
Platina 9,4 MS/m
Ón 9,1 MS/m
Ólom 4,8 MS/m
Szén 0,015 MS/m
Fenti listából minket az arany és a réz érdekel, mint láthatod a réz jelentősen jobb vezető, mint az arany. A sárgaréz az réz-ón ötvözet. Még egy megjegyzés, ezért is lett coppermine az Intel processzora, nem pedig goldmine. :)) -
anulu
félisten
Ha még ráadásul keresztülfúrod a foglalatot, akkor az ujjára is húzhatja... :D:D:D Mondjuk, akkor az ajándékon kívül másra nem használható. :(
Akkor most egy kicsit a téma komoly részéhez: _Fantasztikus egy lap lehet!!!_ Szerintem azokra gondoltak, akik vagy leszedett oldalú, vagy átlátszó házzal nyomulnak. Egyébként fullosan semmi értelme... -
róland
veterán
OFF
Vett valaki lűilyet a barátnőjének, mikor megkérte a kezét? :))
ON -
Agyasima
őstag
Én az árára lennék nagyon kiváncsi...
-
róland
veterán
A nyák is aranyból van vagy csak mezei sárga műanyag?
Ha arany, akkor komoly jegyajándék barátnődnek, mikor megkéred a kezét. :)) -
emstityu
tag
Erre a lapra vadászok 2 hónapja de már sajna soha nem lesz az enyém :( nem lesz az én drágaszágom :(:(:(
-
róland
veterán
Erre használják fel (el?) a világ aranykészletét. Az áramot a réz is vezeti olyan jól, mint az arany. Akkor meg csak luxus. És különben is egy zárt házban van értelme a csillogásnak? Vagy arra gondoltak, hogy hobbi ötvösök nyakláncot, fülbevalót, esetleg gyűrűt csinálhassanak belőle barátnőjüknek? :))
-
warmaster
aktív tag
Meggyőző
-
Hardzsi
tag
Egy képet róla, lécci...
-
Biaggio
őstag
Soltek Forever :) :) :)
Aktív témák
Hirdetés
ph Két nForce2 chipsetes alaplapot is piacra dob a Soltek cég.
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest