- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
Bgs
senior tag
Az elet persze, hogy nem all meg, nem is ez a tema. Csak az, hogy valoban arra van-e a cikkben szereplo billentyuzet amire hirdetik :)
Az en kornyezetemben 99%-ban jo, ha kint van a rendszerlog. Mivel kb 100 szervert telepitettem szerte az orsszagba, sokkal egyszerubb, ha vmiert nem tudok tavolrol fellepni, ha megkerem az egyszeri lyuzert, hogy nevven mar ra a monitorra es keressen nekem ilyen-olyan sorokat.
Ha lokalisan dolgozom akkor a 10-11 VT-s limit meg mindig eleg volt. Folotte mar egy kicsit nehez attekinteni oket. Ha tavolrol lepek fel akkor pedig altalaban X alol teszem (neadjisten surgossegi esetben putty-tyal), ilyenkor pedig annyi ablakom van amennyit akarok. Ennek az is az egyik elonye, hogy nem elegge megbizhato kapcsolat eseten (pl. Vodafone gprs), ha lehal egy SSH kapcsolat, akkor nem ugrik az osszes ablakom.
Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- FOTÓS beárazás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5000 napja regisztráltam
- GTA V
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest