Hirdetés
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Aktív témák
-
Bgs
senior tag
Az elet persze, hogy nem all meg, nem is ez a tema. Csak az, hogy valoban arra van-e a cikkben szereplo billentyuzet amire hirdetik :)
Az en kornyezetemben 99%-ban jo, ha kint van a rendszerlog. Mivel kb 100 szervert telepitettem szerte az orsszagba, sokkal egyszerubb, ha vmiert nem tudok tavolrol fellepni, ha megkerem az egyszeri lyuzert, hogy nevven mar ra a monitorra es keressen nekem ilyen-olyan sorokat.
Ha lokalisan dolgozom akkor a 10-11 VT-s limit meg mindig eleg volt. Folotte mar egy kicsit nehez attekinteni oket. Ha tavolrol lepek fel akkor pedig altalaban X alol teszem (neadjisten surgossegi esetben putty-tyal), ilyenkor pedig annyi ablakom van amennyit akarok. Ennek az is az egyik elonye, hogy nem elegge megbizhato kapcsolat eseten (pl. Vodafone gprs), ha lehal egy SSH kapcsolat, akkor nem ugrik az osszes ablakom.
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Építő/felújító topik
- sziku69: Szólánc.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Assetto Corsa Rally
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest