- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
Bgs
senior tag
válasz
Cathfaern #64 üzenetére
Ez sajnos nem igy van. A regi tapok nagy resze is 200W-os volt, hasonlitsd ossze egy mai 200W-ossal. Nekem regi 300W-osom volt es alig lehetett hallani. Igaz, hogy ketszer akkora (ma is megvan es mukodik).
Sajnos tenyleg kihagynak mindenfelet a mai tapokbol. Volt ismerosom aki az azonos aru cuccok kozul mindig a nehezebbet vette meg. Nem kellett csalodnia. Nezz bele egy regi tapba es egy maiba. Azert tapegyseg szinten nem volt semmi forradalmi az utobbi 10 evben ;D -
Bgs
senior tag
Ha mar off legyen kover :)
Nekem van egy 8 kavicsos Unga-bunga billentyuzetem amit egy propliopitecus-tol vettem. A gyartasi kopattintasokbol itelve ie. 45000 - ie. 50000 korul keszult :DD
Off off:
Nem offolni akartam, csak mindig magaval ragad, amikor a mai cuccok jo ha 4 evig huzzak, kozben a regi dolgaim mar tobb, mint tiz eve es hibatlanul mukodnek. -
Bgs
senior tag
Az elet persze, hogy nem all meg, nem is ez a tema. Csak az, hogy valoban arra van-e a cikkben szereplo billentyuzet amire hirdetik :)
Az en kornyezetemben 99%-ban jo, ha kint van a rendszerlog. Mivel kb 100 szervert telepitettem szerte az orsszagba, sokkal egyszerubb, ha vmiert nem tudok tavolrol fellepni, ha megkerem az egyszeri lyuzert, hogy nevven mar ra a monitorra es keressen nekem ilyen-olyan sorokat.
Ha lokalisan dolgozom akkor a 10-11 VT-s limit meg mindig eleg volt. Folotte mar egy kicsit nehez attekinteni oket. Ha tavolrol lepek fel akkor pedig altalaban X alol teszem (neadjisten surgossegi esetben putty-tyal), ilyenkor pedig annyi ablakom van amennyit akarok. Ennek az is az egyik elonye, hogy nem elegge megbizhato kapcsolat eseten (pl. Vodafone gprs), ha lehal egy SSH kapcsolat, akkor nem ugrik az osszes ablakom. -
Bgs
senior tag
Sot 'strace $(pidof -s syslod)'-vel is lehet olvasni csak eppen pup a hatamra, ha dolgozni is szeretnek.
A tty12-re azert szokas kirakni a rendszerlogot, mert nem biztos, hogy az ember be van lepve amikor ra akar nezni a rendszerre. Arrol nem is beszelve, hogy olyan is ranezhet akinek nincsenek felhasznaloi jogai belepni. Tudnek meg egy tucat okot amir szokas.
Biztos 'Matrix'-osabb a te verziod, de a gyakorlatban nekem tobbet er, ha gyorsabban es hatekomnyabban megcsinalok vmit. Hidd el strace-eltem mar eleget, nezegettem tcpdump-ot 8 oran keresztul, sot meg beszelgettem is massal tcpdump-on keresztul, nem vagyok 'klikkelgetos' tipus. (En bizony mar lassan tiz eve kirakom a tty12-re a rendszerlogot, es mar az elejen sem hasznaltam screen-t ha dolgoznom kellett).
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 4
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Medence topik
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest