- OLED monitor topik
- Steam Deck
- Acer notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
Aktív témák
-
zeg
őstag
Gépeltem compaq billentyűzeten, de az egy elég új darab volt, én úgy tudom, hogy a p1-es időkben készult c. bill, nem ugyanaz a minőség(jobb volt). Az én kedvencem a deszkák közul egy bontóból szerzett ezeréves fém(alja) IBM bill. volt.
Gondolom te sokat gépeltél a microsoft billentyűzettel, mert ha igen, akkor a 18 ezres deszka lite már a kukában lenne..csak próbálnál meg egy hónapon át napi 9 órában gépelni azzal a lapos izével .Az első az ergonómia, a legfontosabb egy klaviatúrában! A lapos bill egy rossz megoldás, ugyanúgy, mint a kétkezes egerek. Működnek, gyors bepötyögésre alkalmasak .Nincs az a lapos bill.(lehet az mahagóniból, arany billenyűkkel, kézzel festett pingvinnel, villogó ledekkel, beépített léghűtő ventivel), mely egy jó kialakításu cuccossal felér. Melyik natural bill. próbáltad? Mert eddig min a 3. generációnál tart.
Leirnád ide az egered pontos tipusat? Tán csak nem valami döntött kifli alakú Logi MX? :D
Hiszen van ezresért a bizományiban félkilós compaq is!:D
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged