- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Egérpad topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- ASUS Vivobook Snapdragonnal: talán egy új korszak kezdete!
Aktív témák
-
Bgs
senior tag
Sot 'strace $(pidof -s syslod)'-vel is lehet olvasni csak eppen pup a hatamra, ha dolgozni is szeretnek.
A tty12-re azert szokas kirakni a rendszerlogot, mert nem biztos, hogy az ember be van lepve amikor ra akar nezni a rendszerre. Arrol nem is beszelve, hogy olyan is ranezhet akinek nincsenek felhasznaloi jogai belepni. Tudnek meg egy tucat okot amir szokas.
Biztos 'Matrix'-osabb a te verziod, de a gyakorlatban nekem tobbet er, ha gyorsabban es hatekomnyabban megcsinalok vmit. Hidd el strace-eltem mar eleget, nezegettem tcpdump-ot 8 oran keresztul, sot meg beszelgettem is massal tcpdump-on keresztul, nem vagyok 'klikkelgetos' tipus. (En bizony mar lassan tiz eve kirakom a tty12-re a rendszerlogot, es mar az elejen sem hasznaltam screen-t ha dolgoznom kellett).
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest