- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Home server / házi szerver építése
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antibá
tag
válasz
#65675776 #77 üzenetére
Az első válaszod alapján látom nem értetted a hozzászólásomat.Írhattam volna akármilyen játékot, programot is.A lényeg nem a teszten van,az csak egy példa volt,te meg erősen félreértetted.
Azt kérdeztem vona,hogy azonos teljesítményű processzorok közül melyiket választanád.
Azt amelyik elmegy passzívan,vagy azt aminek szüksége van ventilátorra(azonos hűtőborda esetén)tehát nagyobb a hőtermelése.Függetlenül attól,hogy neked milyen űberfasza,néma ventis procihűtőd van,gondolom nem a másodikat választanád.
Passzív hűtőnek meg tessék[link]
A többiek el tudták olvasni és nem értették félre,de,ha neked úgy a jó akkor tagolom.
Részemről befejeztem,mert érthetőbben nem tudom jobban leírni. -
EQMontoya
veterán
válasz
#65675776 #77 üzenetére
''Én egyébként egy olyan procit választottam, amit a mellékelt és nem hangos gyári hűtő 54°C alatt tart full terhelésen (idle: szobahőmérséklet + 4-8°C)!
''
hát, én erre az értékekre nem lennék olyan büszke... nálam idle állapotban szoba +4°C, maxra terhelve 40°C alatt (szoba 21°C). És ez szintén stock hütővel... nah, EZ már proci
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest