Hirdetés
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- SSD kibeszélő
- Hisense LCD és LED TV-k
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- NVIDIA® driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antibá
tag
válasz
#65675776 #77 üzenetére
Az első válaszod alapján látom nem értetted a hozzászólásomat.Írhattam volna akármilyen játékot, programot is.A lényeg nem a teszten van,az csak egy példa volt,te meg erősen félreértetted.
Azt kérdeztem vona,hogy azonos teljesítményű processzorok közül melyiket választanád.
Azt amelyik elmegy passzívan,vagy azt aminek szüksége van ventilátorra(azonos hűtőborda esetén)tehát nagyobb a hőtermelése.Függetlenül attól,hogy neked milyen űberfasza,néma ventis procihűtőd van,gondolom nem a másodikat választanád.
Passzív hűtőnek meg tessék[link]
A többiek el tudták olvasni és nem értették félre,de,ha neked úgy a jó akkor tagolom.
Részemről befejeztem,mert érthetőbben nem tudom jobban leírni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Hajlítható stílus, pörgős teljesítmény - 512GB
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest