- Apple asztali gépek
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Változatos hardverbokréta
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Engem egyáltalán nem érdekel milyen tesztben mennyit ér el egy akármilyen hw-elem. Engem csak a valós alkalmazások foglalkoztatnak, a szintetikus baromságok nem!
Az idézetek közt nem látok ellentmondást. A Cool 122+ pedig még 7V-on is simán lehűt bármilyen Athlon XP-t, éa még hangja sincs.
Mit értesz passzív processzorhűtőn? Nem igazán létezik ilyen jelenleg (legalábbis olyan, ami egy komoly procit is lehűtene). A víz nem passzív hűtés. A kompresszor, peltier sem.
Én egyébként egy olyan procit választottam, amit a mellékelt és nem hangos gyári hűtő 54°C alatt tart full terhelésen (idle: szobahőmérséklet + 4-8°C)!
Sokkal értelmezhetőbb lenne a hsz-ed, ha vennéd a fáradtságot és tagolnád, központoznád (tudod: vesszők, pontok, idézőjelek, bekezdések...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- BlitzWolf termékek topicja
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest