- iPad topik
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Hamarosan mind begombázunk?
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- OnePlus Pad 3
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
Új hozzászólás Aktív témák
- 

#65675776 törölt tag Engem egyáltalán nem érdekel milyen tesztben mennyit ér el egy akármilyen hw-elem. Engem csak a valós alkalmazások foglalkoztatnak, a szintetikus baromságok nem! 
 Az idézetek közt nem látok ellentmondást. A Cool 122+ pedig még 7V-on is simán lehűt bármilyen Athlon XP-t, éa még hangja sincs.
 Mit értesz passzív processzorhűtőn? Nem igazán létezik ilyen jelenleg (legalábbis olyan, ami egy komoly procit is lehűtene). A víz nem passzív hűtés. A kompresszor, peltier sem.
 Én egyébként egy olyan procit választottam, amit a mellékelt és nem hangos gyári hűtő 54°C alatt tart full terhelésen (idle: szobahőmérséklet + 4-8°C)!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
 Sokkal értelmezhetőbb lenne a hsz-ed, ha vennéd a fáradtságot és tagolnád, központoznád (tudod: vesszők, pontok, idézőjelek, bekezdések...)
Új hozzászólás Aktív témák
- i7-10700
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)