- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Home server / házi szerver építése
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
#65675776 #69 üzenetére
Nekem X2-es és Dothan procim is van már fél éve, a Yonah teszteket pedig alaposan elolvastam. Szerintem te a aYonah fogyasztásával kapcsolatban nagyon elnéztél valamit. Azonos órajelen, full terhelésen se fogyaszt többet mint a Dothan, ami nem mondható el az A64 és az X2 viszonyára (nyilván az azonos csíkszélesség a fő ok). Azonos órajelen jóval kevesebbet fogyaszt mint az X2. Ráadásul a Banias-Dothan vonallal nem is voltak melegedési problémái (subnotiban 2,13 GHz-es Dothan).
-
Antibá
tag
válasz
#65675776 #69 üzenetére
Tulajdon képpen eggyetértek veled.De egyedül a hűtés tekintetében tartom magamat az álltalam leírtakhoz.Pedig nekem tényleg nem számítana mert már régóta vízzel hűtök.
Idézet:A ventilátor témában egyértelműen igazad van, kiegészítve azzal, hogy ez egyénenkénet változó.
Ezt nem értem
Ha adott két proci,és tegyük fel a teljesítményük megeggyezik te neked nem számít,hogy mekkora hűtéssel tudod hüvösen tartani?És akkor még a tunningról nem is beszéltem.Engem speciel a fogyasztás nem érdekel számottevően.Tőlem ehet 110W-t is,meg fogyaszthat 130W-t is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged