- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antibá
tag
válasz
#65675776 #69 üzenetére
Tulajdon képpen eggyetértek veled.De egyedül a hűtés tekintetében tartom magamat az álltalam leírtakhoz.Pedig nekem tényleg nem számítana mert már régóta vízzel hűtök.
Idézet:A ventilátor témában egyértelműen igazad van, kiegészítve azzal, hogy ez egyénenkénet változó.
Ezt nem értem
Ha adott két proci,és tegyük fel a teljesítményük megeggyezik te neked nem számít,hogy mekkora hűtéssel tudod hüvösen tartani?És akkor még a tunningról nem is beszéltem.Engem speciel a fogyasztás nem érdekel számottevően.Tőlem ehet 110W-t is,meg fogyaszthat 130W-t is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- MEGA AKCIÓ!Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest