Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antibá
tag
válasz
#65675776 #69 üzenetére
Tulajdon képpen eggyetértek veled.De egyedül a hűtés tekintetében tartom magamat az álltalam leírtakhoz.Pedig nekem tényleg nem számítana mert már régóta vízzel hűtök.
Idézet:A ventilátor témában egyértelműen igazad van, kiegészítve azzal, hogy ez egyénenkénet változó.
Ezt nem értem
Ha adott két proci,és tegyük fel a teljesítményük megeggyezik te neked nem számít,hogy mekkora hűtéssel tudod hüvösen tartani?És akkor még a tunningról nem is beszéltem.Engem speciel a fogyasztás nem érdekel számottevően.Tőlem ehet 110W-t is,meg fogyaszthat 130W-t is.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- LEGO klub
- Óra topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Azonnali fotós kérdések órája
- DJI topic
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest