Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antibá
tag
Bocs a mértékegységet elírtam.Hát ha az intel új családja csak annyira képes,hogy a sima 939-es procikat hátulról nézze,márpedig most ez van,akkor le a kalappal az intel politikája elött.Csinálnak egy 3400Mhz-s procit ami jó ha egy szinten van a 939-es vetélytársával.Ezt nem én,hanem a külföldi neves szaksajtó irta a két proci tesztelésekor.
Hát azt azért remélem,hogy az AM2 amikor kijön nem a 939-es procik alól indul majd teljesítményben ,kiforrotság ide-oda.
Nézd ameddig jobb a tesztekben az AMD,addig én nem beszélnék lemaradásról,egyenlőre.Szerintem,ha valaki venni akar egy processzort
és a két processzor teljesítménye megeggyezik amiket kinézett magának,csak nem tud dönteni,akkor igenis van jelentősége a fogyasztásnak és a hőleadásnak,és ebből következőleg a drágább hűtésnek.Azért mert egy új procicsaládnak,ha már a technológia el kell ismerni meg van(376 millió tranzisztor,65nm-es gyártás technológia)mutatnia kellett volna valami,ha nem is fergeteges,egetrengető teljesítmény növekedést.
Tesztek:[link],[link],[link],[link],[link]Hát szerintem ezért bukott meg.
Nem érteted mit mondok,fizikailag ''fejletebb'' az Intel, de egyáltelán nem tudja kihasználni!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen routert?
- Formula-1
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nézd ameddig jobb a tesztekben az AMD,addig én nem beszélnék lemaradásról,egyenlőre.Szerintem,ha valaki venni akar egy processzort