Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antibá
tag
Bocs a mértékegységet elírtam.Hát ha az intel új családja csak annyira képes,hogy a sima 939-es procikat hátulról nézze,márpedig most ez van,akkor le a kalappal az intel politikája elött.Csinálnak egy 3400Mhz-s procit ami jó ha egy szinten van a 939-es vetélytársával.Ezt nem én,hanem a külföldi neves szaksajtó irta a két proci tesztelésekor.
Hát azt azért remélem,hogy az AM2 amikor kijön nem a 939-es procik alól indul majd teljesítményben ,kiforrotság ide-oda.Nézd ameddig jobb a tesztekben az AMD,addig én nem beszélnék lemaradásról,egyenlőre.Szerintem,ha valaki venni akar egy processzort
és a két processzor teljesítménye megeggyezik amiket kinézett magának,csak nem tud dönteni,akkor igenis van jelentősége a fogyasztásnak és a hőleadásnak,és ebből következőleg a drágább hűtésnek.Azért mert egy új procicsaládnak,ha már a technológia el kell ismerni meg van(376 millió tranzisztor,65nm-es gyártás technológia)mutatnia kellett volna valami,ha nem is fergeteges,egetrengető teljesítmény növekedést.
Tesztek:[link],[link],[link],[link],[link]Hát szerintem ezért bukott meg.
Nem érteted mit mondok,fizikailag ''fejletebb'' az Intel, de egyáltelán nem tudja kihasználni!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest