Új hozzászólás Aktív témák
-
Plumpy
aktív tag
Na ráraktam... Simán ráment, csak ferde egy picit, de nem 45°-kal. Inkább olyan 20°-kal csak. De így elfér, és ugyanúgy működik. Még RAM bordák is ráfértek, csak az egyik bordáiból egy picit le kellett faragni... Szóval jó lett...
-
Plumpy
aktív tag
Hali! Na ne mondjátok már, hogy a Zalman tepsi rámegy az AGP-s 6600GT-re! Lécci valaki képeket rakjon föl, vagy küldjön nekem e-mail-ben, mert nekem van egy ilyen hűtőm a fiók mélyén, miután a ti4200-at lecseréltem 6600GT-re... Sürgősen! Köszönöm
!
Ja igen, címem:
plumpy80@gmail.com -
Kabal2
tag
-
baresz
tag
Sziasztok!
két 6600gt karit használok és az elején a gyári hűtéssel főleg az alsó kari külső hőmérséklete 12C-14C melegeb volt mint zalmannal mert szerintem a zalman nagy előnye hogy jól hűti a körhyezetét is ez ha a ramokon hűtőborda van elég előnyös persze a maghő is legalább 8C hidegebb minimum.Tehát SLI-be elég jó.
A kinézet meg csupán izlés dóga! -
Integra
titán
nekem tetszik
-
polika
senior tag
gigabytének van 6800-asban is passzív hűtésű megoldás, lehet 6600-ra is..szerintem ez a nagy batár zallman hűtő az igénytelen nem tervezek semmi újjat módon sikerült, inkább csinált volna hőcsöves lapos réz passzív hűtést, főleg ilyen kisebb órajelű 6600-ra...szal nálam ez a böhöm pörgős nem jön be
-
MODERÁTOR
csendes tag
meg a hátoldalon lévő ramokat nem hűti, akkor az elején lévőkre minek borda?
-
twollah
nagyúr
''átszámítva körülbelül 32 000 forintot kell leszurkolni a szóban forgó Galaxy kártyáért''
Meg amennyivel tobbet kell majd leszurkolni erte.
Ha tenyleg 32ezer local credit lenne az ara, nagyon elgondolkoznek a megvetelen. -
ronaldo
őstag
''Ha az 'a' bemenő vektor elemei stacionárius tulajdonságú sztochasztikus változók, akkor a 'w' súlyvektor elemei az a korrelációs mátrixának legnagyobb sajátérték vektorához konvergálnak.''
így kicsit érthetőbb, ha esetleg a fogalmazással lett volna(il. annak megértésével) probléma. Egyébként tök egyszerű okfejtés -
Male
nagyúr
A Zalman inkább foglalkozna egy kicsit a passzív VGA hűtőjével -> egy kis átalakítás, hogy jó legyen az AGP-s 6600-akra is igazán jó lenne (olyan, ami egyben hűtené a HSI-t is).
-
parandroid
félisten
amellett, hogy én személy szerint jobban örülnék egy tiszta réz változatnak, két probléma van ezzel a kártya-hűtő kombóval:
1. imho fölöslegesen túlméretezett a hűtés, a tuningolhatósághoz kellenének még remek memóriák is, de az ár nem ezt sejteti.
2. mint minden vga-hűtésnek, ennek is az a legnagyobb baja, hogy lefelé nyomja a meleget. ezen két dolog segíthet: a btx, vagy egy fanduct, utóbbi esetben viszont nemhogy 2 pci-kártyahelyet foglal, hanem jóformán mindet...
összefoglalva: igazából nem értem, miért erőltetik ezt a hagyományos hűtésesdit, nagyobb teljesítmény, nagyobb hőleadás esetén egyszerűen nem érdemes bajlódni vele. a pillanatnyilag piacon lévő legjobb megoldás a zm-80x hűtő op1-gyel, ami a ház oldalán húzza be a hideg levegőt, megfelelő módon hűti a tepsik közt a ramokat, és természetesen magukat a tepsiket, és emellett még a rendszerhútésbe is besegít. fölötte ugye ott van a procihűtő, esetleg egy hátrafelé fújó 8-9-12 centis rendszerhűtő venti, a procihűtő fölött pedig a táp, ami vagy egy nagy 12 centis ventivel szív, vagy egy 8 centissel szív a házból és egy másik 8-assal kifúj hátul. esetleg még egy első 8-12-essel be lehet segíteni, ami a vinyó(ka)t is szépen átfújja, és kész a tökéletes hűtés...
p -
Scream007
őstag
szerintem azért nem ártana ha rézből lenne
-
busman
veterán
Szvsz csúnya...
-
Yutani
nagyúr
Hát... Asszem érdemes inkább kivárni egy Arctic VGA Silencert, mert ez öléggé randácska!
-
dabadab
titán
Hany bort fognak meg lehuzni a 7000-rol?....
-
SLI-hez ideális.
Mindenesetre jó ez a tiszta alu megoldás, a 6600-hoz több, mint elég, és cserébe könyebb is. Kevesebb teher a kártyának is a slotnak.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Galaxy GeForce 6600-as kártyáját a koreai cég VF700 alapú megoldása hűti.
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Autós topik
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Gitáros topic
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest