- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mini-ITX
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
nap
addikt
Huuu, multkor volt a kezeim kozott egy olyan kicsi, feher vaio. Par perc hasznalat utan elhatalmasodott rajtam a birtoklasi vagy... :) Sajnos nem volt idom rendesen megnezni, es igazabol a gyongyhazfeher szine sem jott be, de azt hiszem nem utasitanam vissza... :)
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
wipes
senior tag
Tényleg akksiról akarnátok dvd-t írni? ;] )
-
Surranó
aktív tag
Bili bácsi mán rátette a kezét: (SG)
[L]http://www.supergamez.hu/kep/2003_11/1117vaio1.jpg[/L] -
anulu
félisten
Nagybátyám Sony Vaio-ja sokkal szebb/formásabb ennél, pedig nem egy mai darab. Van vagy 1 éves. Az a gép sokkal jobban tetszik, mint ez! Számomra a laptop 2,5-3kg-s súlya is még lazán elfogadható (gy.k. nem vagyok egy ''izonember''). De abban legalább ott a 14,1'' TFT, CD-RW/DVD combo, meg a miegymás. Ha már könnyű gépet akarnék venni, akkor palm cuccosban gondolkoznék!
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
fanatic
aktív tag
DVD? DVD-író?
Mi az? -Kicsi,zöld és háromszög alakú??? -Kicsi zöld háromszög :D
-
erdoke
titán
válasz Hun'reeth #17 üzenetére
''low-end teljesítmény''
Ma nem vagy jó formában...;]
1 MB L2 Cache sok mindenre elég, ez az architektúra nem P4. Az én mostani laptopomban 1 GHz-es M-P3 van (gy.k: 512 kB L2 cache), és nem sok gondom van a teljesítményével (W2k alatt), pedig ezt még 133-as SD RAM-ok szolgálják ki, és az architekturája is gyengébb.
Tudod, mire való egy noti?A legjobb aláírás a héten
-
Keitaro
addikt
Istenem, de elfogandék egy ilyet! Valahogy mindig is a Sony Vaio-k jöttek be a legjobban noti fronton :)
Bárki bármit mond, nekem nagyon tetszik. Valószínűlet sokáig huzza aksiról, könnyű, extrém :) vékony, és amire az ember használja arra tökéletes. Nem DoomIII-azni kell vele. -
micro
addikt
Jók a Sony notebookok. bár nekem soeciel nem teccik ennek a dizájnja. Van most az a mindent bele, de kicsi, fehér színű gép. Az jobban bejön. Sajna nem tom a számát.
Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..
-
wipes
senior tag
Nekem teccik :) Így már van értelme a hordozhatóságnak.
Nem egy 3 kilós valami, 1-2 óra készenléti idővel.
Persze nem árt mellé otthonra egy ''normál'' gép. :) -
Hun'reeth
őstag
Low-end méretek = low-end teljesítmény (max. integráltság) Sajnos. :D
''Öregember nem gyorsvonat!''
-
hunluigi
senior tag
Na ez az aminek már nincs értelme...
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
Szőrös
veterán
-
X-COM
nagyúr
ezzel a géppel találkoztam a nagyon nívós színes mailap vasárnapi számában :)
Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom
-
HEBI
senior tag
Nekem nagyon bejönne a kicsike. Kár, hogy nincs benne egy DVD kombó, még akkoris ha ezzel elérné az 1 kg-ot! :)
A csiga nem lassú állat, csak nagy a súrlódása...
-
erdoke
titán
Kissé telhetetlennek tűnök, de pont ilyet képzeltem el az ideális hordozható gépnek, csak... A kijelző miért nem lehet akkora, hogy csak egy egészen vékony keret legyen körülötte? Főleg a fém burkolattal ellátott változatnál.:(
A legjobb aláírás a héten
-
karib
addikt
Nemtom, lehet, hogy élőben meggyőzőbb, de így leírva nem vagyok hanyattesve tőle. Szerintem több benne a kompromisszum, mint amennyi értelmes.
Department of Redundancy Department
-
rudi
nagyúr
HUHUHUHUHÚÚÚÚ! Ez már a nemsemminél is több! Veszett integráltság lehet odabenn!
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
L3zl13
nagyúr
Cserébe feláldozták a touchpadot.
Aki hülye, haljon meg!
Aktív témák
- Dell Latitude 7400 Notebook/Laptop, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfá
- Acer TravelMate P215, 15,6" FHD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás számla, 1 é
- Dell Latitude 7400 Notebook/Laptop, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfá
- Lenovo ThinkPad P50, 15,6" FHD IPS, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, 4GB VGA, WIN 10/11, 27
- Dell Latitude 7390 2in1, 13,3" FULL HD Touch, I5-8250U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás
- Fujitsu Siemens Amilo PA2510 laptop + Samsung N145 PLUS laptop
- Eladó Acer Nitro V15: Ryzen 5-7535HS, rtx 4050, 16gb ram, 144hz, 512gb m2 ssd, GARANCIA
- Új HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H 32GB 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB Win11 Pro Garancia
- Új Asus TUF A15 FHD 144Hz G-Sync Ryzen9 8945H 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W W11 Garancia
- Lenovo ThinkPad és Yoga T480s T490 E480 E490 L480 L380 L390 billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest