Aktív témák
-
nap
addikt
-
wipes
senior tag
Tényleg akksiról akarnátok dvd-t írni? ;] )
-
Surranó
aktív tag
Bili bácsi mán rátette a kezét: (SG)
[L]http://www.supergamez.hu/kep/2003_11/1117vaio1.jpg[/L] -
anulu
félisten
Nagybátyám Sony Vaio-ja sokkal szebb/formásabb ennél, pedig nem egy mai darab. Van vagy 1 éves. Az a gép sokkal jobban tetszik, mint ez! Számomra a laptop 2,5-3kg-s súlya is még lazán elfogadható (gy.k. nem vagyok egy ''izonember''). De abban legalább ott a 14,1'' TFT, CD-RW/DVD combo, meg a miegymás. Ha már könnyű gépet akarnék venni, akkor palm cuccosban gondolkoznék!
-
fanatic
aktív tag
DVD? DVD-író?
-
erdoke
titán
válasz
Hun'reeth #17 üzenetére
''low-end teljesítmény''
Ma nem vagy jó formában...;]
1 MB L2 Cache sok mindenre elég, ez az architektúra nem P4. Az én mostani laptopomban 1 GHz-es M-P3 van (gy.k: 512 kB L2 cache), és nem sok gondom van a teljesítményével (W2k alatt), pedig ezt még 133-as SD RAM-ok szolgálják ki, és az architekturája is gyengébb.
Tudod, mire való egy noti? -
Keitaro
addikt
Istenem, de elfogandék egy ilyet! Valahogy mindig is a Sony Vaio-k jöttek be a legjobban noti fronton :)
Bárki bármit mond, nekem nagyon tetszik. Valószínűlet sokáig huzza aksiról, könnyű, extrém :) vékony, és amire az ember használja arra tökéletes. Nem DoomIII-azni kell vele. -
micro
addikt
Jók a Sony notebookok. bár nekem soeciel nem teccik ennek a dizájnja. Van most az a mindent bele, de kicsi, fehér színű gép. Az jobban bejön. Sajna nem tom a számát.
-
wipes
senior tag
Nekem teccik :) Így már van értelme a hordozhatóságnak.
Nem egy 3 kilós valami, 1-2 óra készenléti idővel.
Persze nem árt mellé otthonra egy ''normál'' gép. :) -
Hun'reeth
őstag
Low-end méretek = low-end teljesítmény (max. integráltság) Sajnos. :D
-
hunluigi
senior tag
Na ez az aminek már nincs értelme...
-
X-COM
nagyúr
ezzel a géppel találkoztam a nagyon nívós színes mailap vasárnapi számában :)
-
HEBI
senior tag
Nekem nagyon bejönne a kicsike. Kár, hogy nincs benne egy DVD kombó, még akkoris ha ezzel elérné az 1 kg-ot! :)
-
erdoke
titán
Kissé telhetetlennek tűnök, de pont ilyet képzeltem el az ideális hordozható gépnek, csak... A kijelző miért nem lehet akkora, hogy csak egy egészen vékony keret legyen körülötte? Főleg a fém burkolattal ellátott változatnál.:(
-
karib
addikt
Nemtom, lehet, hogy élőben meggyőzőbb, de így leírva nem vagyok hanyattesve tőle. Szerintem több benne a kompromisszum, mint amennyi értelmes.
-
rudi
nagyúr
HUHUHUHUHÚÚÚÚ! Ez már a nemsemminél is több! Veszett integráltság lehet odabenn!
-
L3zl13
nagyúr
Cserébe feláldozták a touchpadot.
Aktív témák
Hirdetés
ph A Sony bemutatta a világ eddigi legvékonyabb és egyben legkönnyebb notebookját, a PCG-X505-öst.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Milyen monitort vegyek?
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Ubuntu Linux
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GTA VI
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Macbook Air 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 512GB SSD - garancia ( 105)
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest