Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Ahogy a termelés felfut, szvsz egyre olcsóbb lesz.
Aztán egyik nap mi is azon kapjuk magunkat, hogy a müzlis dobozt bevágjuk a konyhai edények közé, mert felhúzzuk magunkat az idétlen Disney -figurákon, amik táncolnak a doboz oldalán.
És még megmosolyogtam a moziban a jelenetet, hogy milyen futurisztikus dolog.
(Különvélemény) -
Shim
őstag
minimálisan egymilliárd-háromszáztizenkétmillió-ötszázezer forint bevétel egy megrendelőtől...
-
ponti_ak
addikt
Nem így értettem, inkább úgy hogy szvsz ennek nincs sok értelme...
...bár - ha jobban belegondolok - az egésznek kütyünek sincs ..:
Valami elborult agyú tervező kitalálta, hogyan lehet még több (értelmetlen) elektronikus hulladékot gyártani a jövő számára.... (Most már egyre inkább remélem, hogy nem vesz ilyet senki sem...
)
No Flame..
[Szerkesztve] -
ponti_ak
addikt
Engem is érdekelne.
Szóljatok, ha megvan a létszám.
...egyébként szvsz minimum érdekes adat ez a 7 év üzemidő... akinek ilyen sokáig kell ugyanazzal a képpel a cucc, az miért nem nyomtat papírra magának..
Vagy ez akkor jó, ha folyton cserélgetik az alkalmazottak egymás közt? (...mert pl. nincs elég példány belőle?)
De akkor meg ki vesz belőle negyedmilliódarabot? (... és egyáltalában véve is.. Kína, esetleg
)
Nem elírás ez itt, kérem szépen.. ?
[Szerkesztve] -
Jó az a $25 ár. Ha belegondolunk, akkor 5000 Ft-ért egy 1 GB tárhelyes, LCD kijelzős akármit kapunk.
Persze csak nagy tételben ennyi, nem véletlen a 250.000 darabos min megrendelés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest