Új hozzászólás Aktív témák
-
sh4d0w
félisten
Én azt az üzletpolitikát teljesen értem a MS-tól, hogy nem akarja kiadni a DX10-et XP-re, de ez elég kevés ahhoz, hogy a játékosok Vistára váltsanak - ismerve a jelenleg fennálló problémákat az újabb játékokkal; természetesen még nem beszéltünk a DirectSound-támogatás elhagyásától, ami szintén nem egy pozitív lépés a MS-tól. Az igazi kényszerítő körülmény majd a támogatás megszüntetése lesz, akkor tetszik, nem tetszik, kénytelenek lesznek az emberek váltani, ha támogatást is szeretnének. Persze az is könnyen elképzelhető, hogy sokan akkor is maradnak majd XP-nél, mert a Vista lesz a rosszindulatú kódok íróinak célpontja.
-
sh4d0w
félisten
[link] - szerintetek ez igaz lehet? Valóban lehet dx10 XP-n?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Állvány topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest