Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
shtml
őstag
Ez azért nincs mindig így. Én egy cégnek, amelynek szoktam dolgozni, vásároltam már több notebookot, mindet az Ac**p (nem Acorp!) nevű cég üzletében. Mindegyiknél opció volt a telepített Windows, plusz pénzért. Én mindegyik alkalommal Win nélkül, olcsóbban vettem meg a gépeket. Szerintem máshol is megvan a lehetőség.
A megoldás egyébként az volt, hogy a Win előre telepítve volt, de CD-key és jelszó nélkül - vagy valahogy így, pontosan nem emlékszem. -
McJames
senior tag
Ezt a ''nem lehet'' szöveget hol a fenében hallottad? Ez hülyeség, már bocsánat...
Pl. itt az egyetemen ingyenes a Win és még néhány egyéb Ms szoftver, de rengeteg helyen használunk linuxot, Novellt stb. Senki sem erőltet ránk semmit, maximum szeretne.
Nem vagyok oda az MS üzletpolitikájáért, de most már nyomul az Apple is, meg a különböző linux disztribuciók sem ülnek a fenekükön. -
JulWCZar
senior tag
Nincs linuxra megfelelő tankönyv, persze ez nem a linuxtól függ.
Másrészt nincs megefelő tanár. Ez sem a linuxtól függ.
Az hogy mi terjed el, az éppen aktuális az kormány határozataitól függ: eddig minden kormány wint választott. Persze nem muszály MS lobbyt sejtetni a háttérben, egyszerűen a döntéshozók sötétek
http://euroastra.hu/cgi-bin/index.cgi?page=showart&sid=QVDAUAPKYAABUOUB&id=2426
Nnna, megyek nyaralni, további kellemes PH! -ezést.
Aktív témák
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest