Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
zrubi
senior tag
Akkor meg minek sírtok hogy nem terjed a linux?????
Nem tudom ki miért sír, én max azért mert az MS gátakat épít, és ráerölteti a népre a cuccait...
pl. iskolák, intézmények, ahol ingyen adnak mindenféle win-t, olyan kikötéssel hogy más oprendszer NEM LEHET hivatalosan használniuk. Így elvágják a többi oprendszer előőtt az utat, ráadásul az emberek nagy része éppen ezért még csak nem is hall más oprendszerról.
Aztán ott van a komplett gépek eladása. Ha én veszek egy nootebookot azon biztosan előre telepítve van egy win. És az árában is benne van, pedig nekem nem kell, nem akarom megvenni. De meg KELL, mert csak így adják el.
+ az említett szabványok felrúgása, helyettük zárt, csak EGY cég kezében lévő diktatórikus 'szabványok', mint a directX Többek között ezért nem éri meg más oprendszerre pl. játékokat készíteni...
Aktív témák
- Formula-1
- Adobe Photoshop
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Építő/felújító topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- MIUI / HyperOS topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest