- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
Elrood
őstag
1 gigás SO-DIMM memória, ejjha.
Én notim nem támogatja az FIX:) -
marcee
addikt
Szerintem notebook fronton inkább az adatsűrűség növekedése fog teljesítmény növekményt hozni, mint a fordulatszám.
(nem is tudom, hogy még mindig a 4200rpm-mel szivatják a népet vagy van már 5400-es?)
A fordulatszám melegedés és fogyasztás (meg zajszint) miatt is problémás egy note-nál.
(1szer raktam mobilrack-be 7200-es vinyót, hogy arra az egy órácskára csak nem lesz semmi probléma vele: nem hülyülök, de fél órával a gép kikapcsolása után még nem nagyon lehetett kézzel megfogni :( ) -
Den
veterán
Nem is annyira memória hiányban, mert eddig is bele lehetett 512 mgát rakni a többségbe. Inkább az a fontos hogy a notebook vinyók irgalmatlanul lassúak, ézért az a swappelés amit asztali gépen észre sem veszerl, notin igencsak előjön.
Ezért van hogy még gigás procival is lassabnak tűnik egy noti mint akár egy kissebb teljesítményű asztali gép. Erre megoldás (részben) a nagy meemória.
A másik a 7200rpm-es vinyók megjelenése lesz, bár vannak kétségeim azokkal kapcsolatban -
Sanya
nagyúr
Wow, nagyon jó, hisz a notebookok eddig memória-hiányban szenvedtek, nem?
Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook Air M2 (13,6", 8 GB RAM, 256 GB SSD)
- Dell 3520, 3530 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- új MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 2TB SSD 64GB Apple space gray asztroszürke ajándék
- Nagyon szép állapot!! MacBook Air i5-5250U 4GB DDR3 125GB SSD 13 hüvelykes - 2015 eleje
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest