- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- SSD kibeszélő
- Milyen házat vegyek?
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Mini PC
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
Aktív témák
-
Elrood
őstag
1 gigás SO-DIMM memória, ejjha.
Én notim nem támogatja az FIX:) -
marcee
addikt
Szerintem notebook fronton inkább az adatsűrűség növekedése fog teljesítmény növekményt hozni, mint a fordulatszám.
(nem is tudom, hogy még mindig a 4200rpm-mel szivatják a népet vagy van már 5400-es?)
A fordulatszám melegedés és fogyasztás (meg zajszint) miatt is problémás egy note-nál.
(1szer raktam mobilrack-be 7200-es vinyót, hogy arra az egy órácskára csak nem lesz semmi probléma vele: nem hülyülök, de fél órával a gép kikapcsolása után még nem nagyon lehetett kézzel megfogni :( ) -
Den
veterán
Nem is annyira memória hiányban, mert eddig is bele lehetett 512 mgát rakni a többségbe. Inkább az a fontos hogy a notebook vinyók irgalmatlanul lassúak, ézért az a swappelés amit asztali gépen észre sem veszerl, notin igencsak előjön.
Ezért van hogy még gigás procival is lassabnak tűnik egy noti mint akár egy kissebb teljesítményű asztali gép. Erre megoldás (részben) a nagy meemória.
A másik a 7200rpm-es vinyók megjelenése lesz, bár vannak kétségeim azokkal kapcsolatban -
Sanya
nagyúr
Wow, nagyon jó, hisz a notebookok eddig memória-hiányban szenvedtek, nem?
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Docker konténerizálás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Elektromos autók - motorok
- Trollok komolyan
- Xbox tulajok OFF topicja
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- SSD kibeszélő
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook 12 Retina - Magyar bill. - 2016 Early - 256 SSD, 8GB, 1.5GB
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi