Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
nekem ezek mellett a mar emlitett ablakmozgatas/atmeretezes hianyzik, baromi idegesito folyton pixelekre vadaszni hogy eltalaljam a keretet...
D4rkAv3ng3r:
koszonom a kedves stilust, ugyesen bemutatkoztal
The KMPlayer vagy VLC Player esetleg a magyar MPlayer, ami MINDEN formátumot lejátszik nem kell kodek. Ingyenesek, magyar nyelvűek, skinezhetők. Mi kell még? Ja nem Linux-os bocs...
a vlc es az mplayer eppenhogy Linuxos (is)
sok eve mplayert hasznalok videolejatszasra, illetve vlc-t dvd-zesre
bar az mplayer (es foleg a mencoder) windowsos portja nagyon instabil es a funkcioi egy resze nem mukodik (legalabbis mikor utoljara probaltam, meg ez volt a helyzet)
az emlitett codec-es problema idejen tudtommal egyik sem letezett, akkor meg a BSPlayer volt a "meno"
Komoly pézbe? OEM Win 25-30k körül van attól függően, hogy milyen win.
sokaknak igenis komoly penz a minimalber fele (vagy harmada, nem tudom most mennyi) egy szoftverert, amit raadasul a kovetkezo szamitogepehez megvehet megint -
FTeR
addikt
mindenféle negatív felhang nélkül kérdem, h milyen kényelmi funkciókra gondolsz, ami nincs winben, de van linuxra?
hátha megtetszik pár és talán még vmi shell extet is találok.
félelmetes, h vannak dolgok amik már 10+ éve hiányoztak nekem winben és néha találok vmi extet, amiről kiderül, h már win95-re is volt (pl power menu, a minimize to trayjel meg always on toppal vagy a hover scroll, ami ott görget ahol a kurzor van és nem az aktív ablakrészben).
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Óvodások homokozója
- Napelem
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

sok eve mplayert hasznalok videolejatszasra, illetve vlc-t dvd-zesre