Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
doc
nagyúr
felreertetted amit irtam. a "par ev" azt jelenti, hogy ennyi ido alatt megismeri a rendszert az ember annyira, mint amennyire a windowst ismerte elotte, tehat kepes a kettot objektiven osszehasonlitani. nyilvan a windowst sem lehet 'par het' vagy 'elso ora' alatt megismerni
egyebkent a folyamat, amit leirtal, pont igy tortent nalam is. eleinte naponta tobbszor visszabootoltam a windowst hogy meg tudjak csinalni valamit amirol nem tudtam hogy hogyan kell Linux alatt, aztan ez szepen lassan eltunt, es par honappal kesobb mikor kellett volna meg hely a vinyon, lattam hogy ott a windows konyvtar, amit mar honapok ota nem hasznaltam, le is toroltem a francba, azota nincs windowsom
(illetve van egy virtualis, hogy windowsos exe-t is tudjak forditani a sajat programjaimbol)
De mondjuk, ha azt tapasztalom, hogy ugyanazon a gepen egy XP elfogadhato sebesseggel fut, mig a jo esetben feltelepulo (volt, hogy fel se ment normalisan), csilli-villi grafikaju Linux szaggat, mint allat. (Az meg nem boldogit, hogy mondjuk sima X-Window alatt esetleg meg hasit is, de akkor hogy nez ki?) H
na acsi.
a helyi windows-fanboyok vannak a legjobban felhaborodva, mikor xp-vel hasonlitjuk ossze a Linuxot. azt a kinezetet barmelyik hottprimitiv 10 eves ablakkezelo nyujtja. ha mar csilivili a Linux, akkor legyen a windows is az, hasonlitsd ossze mondjuk a Vistaval, egybol nem lesz olyan szep az eredmeny
az en tapasztalatom egyebkent az, hogy lenyegesen gyorsabb Linuxot hasznalva a gep mint akar XP-n (anno ezert csereltem le a ceges notebookon az xp-t Linuxra, nem birtam elviselni hogy felevente ujra kell rakni mert olyan brutalisan belassul, pedig mar telepites utan sem volt tul sokaig villamgyors...)az 'X-Window' es a Gnome meg olyan mintha azt mondanad, hogy sokkal szebb az autod mint a szomszed kecskeje
az 'X-Window' nem ablakkezelo illetve desktop environment, mint a Gnome
windowsos hasonlattal nem tudok most elni, ott gyakorlatilag mindent egybegyurtak, mint a kezdo Pascal-programozo, es ez van, nesze...ilyen meg, hogy nem tud a 'guru' segiteni, mert mas disztrot hasznal, nem szokott elofordulni, ha igen, akkor az meg nem 'guru'. olyan van, hogy egy adott disztrib illetve ablakkezelo alatt fejbol megy a kattintgatos megoldas, de a config file-ok szerkesztese ritkan disztribfuggo
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motoros topic
- Subaru topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Jogász topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Alku képes: HEDT "High-End Desktop" Ryzen Threadripper 1920X 24 thread 12 core Quad Channel memória
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P T550 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7430 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest