Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
hidd el, hogy aki mondjuk 10 evnyi dos/windows utan nekiall Linuxot hasznalni, par ev utan mar igenis alaposan latja a kulonbsegeket...
Na, pont ez a "par ev" a gond
! Hianyzik a WOW hatas
. Ezt mondjuk a Mac switch-el tudom illusztralni. Megveszi az evek ota Wint hasznalo user a Mac-jet. Elso dolga, hogy rak ra Win-t is, mert ugye azt szokta meg. Aztan elkezdi probalgatni a MacOSX-t, es megfogja
! Majd rajon, hogy a Win-t mar el se inditja, vagy nagy ritkan. (Persze, van akinek nem jon be, es megis marad a Win-nel, ez se tetszik mindenkinek.) Es ehhez nem evek kellenek, hanem par het, sot, sokszor mar az elso orai hasznalat utan boldogan ul fel az ember a gepe mellol
. (Es soha tobbe PC, Win.)
Termeszetesen biztos van, aki ugyanezt erzi a Linux-nal is.
De mondjuk, ha azt tapasztalom, hogy ugyanazon a gepen egy XP elfogadhato sebesseggel fut, mig a jo esetben feltelepulo (volt, hogy fel se ment normalisan), csilli-villi grafikaju Linux szaggat, mint allat. (Az meg nem boldogit, hogy mondjuk sima X-Window alatt esetleg meg hasit is, de akkor hogy nez ki?) Hogy nem telepul fel normalisan a grafikus rendszer. (Es amikor az itt is beirogato linux guru erre csak azt mondja, hogy bocs, de nem tud segiteni, mert o nem azt a disztrot hasznalja
.) Aztan kattingathatok barmit, akkor se sikerul beloni. (Lehet, hogy konzol, meg vi, meg config file, de ugye Linux guru se tudja, mert ez a Linux, nem az a Linux...) Amikor atallitom GNOME-rol XWindow-ra, megnezem, hu, de ronda (es meg igazan gyorsabb se lett), na allitsuk vissza, logout, atallit vissza GNOME-ra, login. Csessze meg, nem allt vissza!
Ujraindit, hatha, megint kivallaszt a GNOME, na, mit gondolsz elindult?
Na, annal a User-nel orokre maradt az XWindow. (Biztos, hogy igy kellett volna mukodnie?)
Ugyhogy ez mennyire WOW erzes?Tudom, hulye vagyok hozza, de Mac-et se lattam azelott, mielott megvettem... (ZX81-et, C64-et, Amigat se, de azokkal azert elvoltam
.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jövedelem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen processzort vegyek?
- Revolut
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest