Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
Hát én eddig bírtam komment nélkül. Eddig nyúztam a rendszert.
Hihetetlen, mekkora szabadság és lehetőség, minden állítható, ez hatalmas. Win alól telepítettem biztos ami biztos, de holnap ebből format lesz és átállok csak Ubuntura.
Nagyon adja, tűzfal is be lett állítva ahogy sh4d0w írta. Kössz mindenkinek. Amint megleltem a Synaptic csomagkezelőt... 2-3 óra szórakozásra jó volt. Kezdeti windows user betegségeket hamar kinőttem a linux how to blogoknak hála.(értsd. exe-t akartam telepíteni stb.). Feltettem egy rakat progit most mindent kipróbálok.
Lépek is az Ubuntu topicba.
ui.: Comfizt felraktam, jó kis cucc ez csak valahogy odaragadt minden munkaterületen a bal felső sarokba minden megnyitott ablak, se áthelyezni se átméretezni nem lehet őket. Hol állíthattam el?
Jaaaaa és a legnagyobb pozitívum, sp3-as winfos xp-vel mindig összekavarodott az alaplapi hd hang és a hd 2600-as vga. Valamelyik driver mindig összeakadt... Na de itt... Rendszer fel-> ati download->be happy. Hihetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest