Új hozzászólás Aktív témák

• Bikkrom

senior tag

Hát én eddig bírtam komment nélkül. Eddig nyúztam a rendszert. :D Hihetetlen, mekkora szabadság és lehetőség, minden állítható, ez hatalmas. Win alól telepítettem biztos ami biztos, de holnap ebből format lesz és átállok csak Ubuntura. :D Nagyon adja, tűzfal is be lett állítva ahogy sh4d0w írta. Kössz mindenkinek. Amint megleltem a Synaptic csomagkezelőt... 2-3 óra szórakozásra jó volt. Kezdeti windows user betegségeket hamar kinőttem a linux how to blogoknak hála.(értsd. exe-t akartam telepíteni stb.). Feltettem egy rakat progit most mindent kipróbálok. :DD Lépek is az Ubuntu topicba. :))

ui.: Comfizt felraktam, jó kis cucc ez csak valahogy odaragadt minden munkaterületen a bal felső sarokba minden megnyitott ablak, se áthelyezni se átméretezni nem lehet őket. Hol állíthattam el? :DDD

Jaaaaa és a legnagyobb pozitívum, sp3-as winfos xp-vel mindig összekavarodott az alaplapi hd hang és a hd 2600-as vga. Valamelyik driver mindig összeakadt... Na de itt... Rendszer fel-> ati download->be happy. Hihetetlen.

Új hozzászólás Aktív témák