Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
Az az egyetlen ami hasonlít rá. Pidginben nincsenek csoportok, asszem emesen-ben sincsenek, enélkül használhatatlan (számomra).
De jó, legyen, vegyük úgy, hogy mindenből találtunk megfelelőt, szoptunk vele fél napot (xp-n is bele telik ennyibe). De akkor nézzünk filmet, ááá 720p szaggat. Nembaj youtube, ááá full képernyőn szaggat. Nos ezek XP-n mennek pöccre. (ja, office-unk még mindig nincs)És amit nem tudok elfogadni, hogy nincsen "mégse" gomb. Ez annyira idegesítő. Egyszer elkezdtem állítgatni a képernyő tulajdonságait, kontraszt, fényerő, színek, húzogattam jobbra-balra, aztán konstatáltam hogy nézhetetlen, elkezdtem keresni a mégse gombot, sehol, akkor egy default gomb, azt se találtam (mondjuk ez még ubuntu 8.04-ben volt), szal sírtam egy kicsit, aztán visszahúzogattam kb jóra...
-
Bounti
aktív tag
"nincs is semmi baj a linuxszal, hanem a róla nyilatkozókkal van baj..."
A linuxal semmi baj. Más filozófia alapján épül fel. Nehéz a begyöpösödött windows agyakkal megértetni. Ilyen az enyém is. Mindíg próbálkozom, aztán azt veszem észre, hogy megy megy de hiányoznak a kedvenc játékaim

Amúgy olyan rendszer mint a többi.. aki ért hozzá sajnálja a többit aki nem...

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest