- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- High-end GPU natív AGP-támogatással?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
Az az egyetlen ami hasonlít rá. Pidginben nincsenek csoportok, asszem emesen-ben sincsenek, enélkül használhatatlan (számomra).
De jó, legyen, vegyük úgy, hogy mindenből találtunk megfelelőt, szoptunk vele fél napot (xp-n is bele telik ennyibe). De akkor nézzünk filmet, ááá 720p szaggat. Nembaj youtube, ááá full képernyőn szaggat. Nos ezek XP-n mennek pöccre. (ja, office-unk még mindig nincs)És amit nem tudok elfogadni, hogy nincsen "mégse" gomb. Ez annyira idegesítő. Egyszer elkezdtem állítgatni a képernyő tulajdonságait, kontraszt, fényerő, színek, húzogattam jobbra-balra, aztán konstatáltam hogy nézhetetlen, elkezdtem keresni a mégse gombot, sehol, akkor egy default gomb, azt se találtam (mondjuk ez még ubuntu 8.04-ben volt), szal sírtam egy kicsit, aztán visszahúzogattam kb jóra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszélhetünk a Nothing Ear (3) tokjába is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mikrotik routerek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Honda topik
- Milyen videókártyát?
- Gurulunk, WAZE?!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest