Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Egyebkent nem lenne gyorsabb es megbizhatobb felhivni a 24 oras telefonos ugyfelszolgalatot?
-
törölt tag
ki kell fizetni az 5000 forintos adót a pest megyei matricára, és 1 évig nem fáj a fejed.
-
Jhonny06
veterán
Egyrészt nem mindig üzemelnek, másrészt nincs is mindenhol kamera, valószínűleg megúszod. Én is hajtottam már fel 1-2km-es szakaszra, majd le és semmi nem történt. Amúgy 5k az éves megyei matrica, ha rendszeresen jársz autóval, akkor ezen ne spórolj szerintem.
-
peter9228
aktív tag
Ha ez igaz utólag már hiába veszel matricát.
-
Polllen
félisten
Az autópályákon a matricákat ellenőrző kamerák nem folyamatosan üzemelnek, így lehet, hogy megúszod. Ha mégis bünti lesz, sajnos a később megvett matrica már nem mentesít. (Legutóbbi infóm szerint.)
Mérgesnek meg maximum magadra lehetsz, amiért nem figyeltél, de ezen nem érdemes mérgelődni. Nem halt meg senki.
-
mickemoto
őstag
Nyogodtan lehetsz mérges a megélhetési bűnöző, hazaáruló, stb., politikus bandára.Minden téren ez megy."Röghöz kötés." Ilyen-olyan pótjegyek, helyjegyek, kiegészítő jegyek, vonaton, buszon.Utóbbin állóhely miért nincs?Autó=függetlenség, bizonyos mértékig.(mindenféle lehúzások), szimplán direkt szivatják a népet ezzel a hova kell matrica, hova nem dologgal is. Miért nem lehet egyszerűen beépíteni valamibe egy ilyen plusz sarcot, mert akkor nem lehet az embereket megszivatni, figyelmüket lekötni, idegesíteni,stb., csak hogy kevesebb idő maradjon a fontos dolgokra.Ez persze csak egy csepp a tengerben.
-
joysefke
veterán
Most nézem a térképet és két felhajtó is van: Az egyik az Obi-nál a másik BP-hez közelebb a Decathlonnál. Én a Decathlonnál mentem fel...
-
CaNNa3IS
senior tag
Nézz itt körül.
Régen sokat jártam arra de megmondom őszintén azon a szakaszon rendszámleolvasó kamerákat nem láttam.
Ott a véleményem szerint akkor büntetnek ha az autópálya rendőrség megállít.
Lehet nincs igazam. Várd meg hátha más okosabb.
Ha megveszed 5k-ért az éves megyeit azzal rosszat nem csinálsz. Legalább legközelebb nem fogsz parázni. -
joysefke
veterán
Rohad +!"%"+!/%,
Nem tudom hogy magamra, az idióta telefonomra, vagy pedig a népnyúzó politikusbandára vagyok mérgesebb. Régebben ha az ember véletlenül feltévedt az autópályára legalább meglehetett éjfélig venni a matricát. Ugye ez már nem működik?
Ja, ezért nem gondoltam rosszra amikor a GPS felvitt az autópályára, mert úgy voltam vele, "hiszen még BP-en vagyok".
üdv
J. -
CaNNa3IS
senior tag
Ha a soroksári Auchan-nál felmentél az M5 -re az fizetős.
De ez még keményen BP amúgy. -
Kiglerx
tag
Az obi és auchan közötti lehajtóig ingyenes tudtommal.
-
joysefke
veterán
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest