- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen processzort vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Egyebkent nem lenne gyorsabb es megbizhatobb felhivni a 24 oras telefonos ugyfelszolgalatot?
-
törölt tag
ki kell fizetni az 5000 forintos adót a pest megyei matricára, és 1 évig nem fáj a fejed.
-
Jhonny06
veterán
Egyrészt nem mindig üzemelnek, másrészt nincs is mindenhol kamera, valószínűleg megúszod. Én is hajtottam már fel 1-2km-es szakaszra, majd le és semmi nem történt. Amúgy 5k az éves megyei matrica, ha rendszeresen jársz autóval, akkor ezen ne spórolj szerintem.
-
peter9228
aktív tag
Ha ez igaz utólag már hiába veszel matricát.
-
Polllen
félisten
Az autópályákon a matricákat ellenőrző kamerák nem folyamatosan üzemelnek, így lehet, hogy megúszod. Ha mégis bünti lesz, sajnos a később megvett matrica már nem mentesít. (Legutóbbi infóm szerint.)
Mérgesnek meg maximum magadra lehetsz, amiért nem figyeltél, de ezen nem érdemes mérgelődni. Nem halt meg senki.
-
mickemoto
őstag
Nyogodtan lehetsz mérges a megélhetési bűnöző, hazaáruló, stb., politikus bandára.Minden téren ez megy."Röghöz kötés." Ilyen-olyan pótjegyek, helyjegyek, kiegészítő jegyek, vonaton, buszon.Utóbbin állóhely miért nincs?Autó=függetlenség, bizonyos mértékig.(mindenféle lehúzások), szimplán direkt szivatják a népet ezzel a hova kell matrica, hova nem dologgal is. Miért nem lehet egyszerűen beépíteni valamibe egy ilyen plusz sarcot, mert akkor nem lehet az embereket megszivatni, figyelmüket lekötni, idegesíteni,stb., csak hogy kevesebb idő maradjon a fontos dolgokra.Ez persze csak egy csepp a tengerben.
-
joysefke
veterán
Most nézem a térképet és két felhajtó is van: Az egyik az Obi-nál a másik BP-hez közelebb a Decathlonnál. Én a Decathlonnál mentem fel...
-
CaNNa3IS
senior tag
Nézz itt körül.
Régen sokat jártam arra de megmondom őszintén azon a szakaszon rendszámleolvasó kamerákat nem láttam.
Ott a véleményem szerint akkor büntetnek ha az autópálya rendőrség megállít.
Lehet nincs igazam. Várd meg hátha más okosabb.
Ha megveszed 5k-ért az éves megyeit azzal rosszat nem csinálsz. Legalább legközelebb nem fogsz parázni. -
joysefke
veterán
Rohad +!"%"+!/%,
Nem tudom hogy magamra, az idióta telefonomra, vagy pedig a népnyúzó politikusbandára vagyok mérgesebb. Régebben ha az ember véletlenül feltévedt az autópályára legalább meglehetett éjfélig venni a matricát. Ugye ez már nem működik?
Ja, ezért nem gondoltam rosszra amikor a GPS felvitt az autópályára, mert úgy voltam vele, "hiszen még BP-en vagyok".
üdv
J. -
CaNNa3IS
senior tag
Ha a soroksári Auchan-nál felmentél az M5 -re az fizetős.
De ez még keményen BP amúgy. -
Kiglerx
tag
Az obi és auchan közötti lehajtóig ingyenes tudtommal.
-
joysefke
veterán
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP Elitebook 850 G8 15,6' fullHD i7-1185G7 32/512GB + Notebook táska, Garancia
- Garmin Fenix 7 Pro 47mm Sapphire Solar DLC(2027.07) + Garmin Titanium DLC szíj + Garmin Spark Orange
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest