Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A DP 1.4 ekkora felbontáshoz nagyjából 90 Hz-ig tudna elég sávszélességet biztosítani (RGB, 8 bit). A 60 Hz diavetítő elég WTF, ettől függetlenül én is szívesen látnám, ha 60 Hz fölött tudna a készülék, mert desktopon is észrevenni a különbséget.
Azt nem tudom, konzumer kártyákkal lehet-e SDR-ben 10 biten hajtani, vagy a 10 bit csak HDR-nél jut szerephez.
Játékokhoz pedig 2560x1080, integer scaling be, Vsnyc be, aztán hadd menjen - bár ez nyilván nem játékos monitor, adaptive sync sincs. Az input lag viszont nagyon korrekt (8-9 ms), ezen én meglepődtem: RTINGS teszt.
Őszintén szólva szívesebben használnék egy ilyet, mint a mostani WQHD 144 Hz G-Sync-est. El is gondolkodtam már rajta, de szerintem egy pár évig még marad a mostani. Vagy nem, de az biztos.

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPhone topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen monitort vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Okos Otthon / Smart Home
- Linux haladóknak
- nVidia tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest