- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Leírhatatlanul sok újítást tartalmaz a friss AMD Software
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
-
Akciófigelő: Jelentős kedvezmények az Asustól
ma Az Asus idei két csúcsmodellje szerezhető be 400 ezer alatt, a Zenfone 11 Ultra és a ROG Phone 8 is akciós még nagyjából két hétig.
-
Beült egy AI-cég igazgatótanácsába James Cameron
it A Titanic rendezője a Stability AI igazgatótanácsához csatlakozott.
-
SlavicPunk: Oldtimer - Jövő hónapban érkeznek a konzolos kiadások
gp Kicsivel több mint egy évvel a PC-s verzió után PlayStationön és Xbox-on is játszhatunk a programmal.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pschio
őstag
99dollár? mire ideér lesz az 999 is akciósan előfizetéssel.
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
luw2win
őstag
wow
99$ hát kíváncsi leszek én erremod: Mai árfolyam szerint kb 24.000 jó magyar forint. Hát ennyiért már egy telefont se kap az ember...
[ Szerkesztve ]
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
gyiku
nagyúr
ebbol meg lehet valami akar telefon is tetszik.
mephi666: teljesen meg vagyok elegedve az mostani hirekkel, mit szolsz? csak hatottunk rajuk
[ Szerkesztve ]
hüllő
-
mephi666
nagyúr
...szerintem lemaradt 1 számjegy az elejéről... (minimum egy 2es) furcsán olcsónak tűnik még mostani árfolyamon is... ha pedig kb 180ft-ot vennénk normál dollár-árfolyamnak, akkor még olcsóbb lenne... ha tényleg ennyiért lehet kapni, meglesz asszonynak a karácsonyi ajándék... netre/filmre tökéletes lenne...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
angyalpc2
aktív tag
99 dolcsi? ha tényleg ennyi akkor most azonnal kell
de komolyra fordítva a szót ha ez tényleg 99 be kerül akkor nagyon durván fog fájni a mobil telefon gyártóknak... gyakorlatilag az ájfont egy huszár vágással kivégzi az usankában
és a többi 100 ezres pdák is a kukában/zúzdában kötnek kide ha még ide is ér és 30 eFt lesz akkor is nagyon jó
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
ebben már látni értelmet, nem mint a sok átnevezésben...
-
ZEN1TH
őstag
ijj de franko kutyu ha tenyleg ennyi lesz, de meg 40korul is veszek egyet, nagyon popec, varom a tesztet rola
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
-
ZEN1TH
őstag
varhato megjelenes? specifikaciok is erdekelnenek nagyon raporogtem most erre
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
-
orbano
félisten
ez tuti valami elírás. valaki elírta és az összes hírportál lemásolta...
A vér nem válik VAZZE!™
-
DemonDani
addikt
Olvassátok már el a cikket rendesen! 99$ csak a "proci" nem komplett telefon!
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
marcias
őstag
Hm... hát sztem olyan 300-400 dolcsi között lesz a vége ennek a kütyünek. Persze hogy milyen MID épül köré pontosan az sokat változtathat ezen.
[ Szerkesztve ]
Steam: marcias88
-
Charlie
tag
válasz DemonDani #12 üzenetére
A NVIDIA a jelenleg is tartó barcelonai Mobile World Congress rendezvényen bemutatta a Tegra 600 szériás SoC (System-on-Chip) lapkára épülő HD MID (Mobil Internet Device) készüléket, mely a vállalat közleménye szerint 99 dolláros ajánlott fogyasztói áron fog megjelenni.
Hát nekem ebből az jön le,hogy a készülék kerül 99-be.
-
Balinov
félisten
hat, ugye mire minden ujdonsag Europaba er a dollar egyenlo lesz az euro jellel. nade annyier is megeri, a hulyenek is, hat meg nekem.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Bahama
aktív tag
Nekem a full HD tetszik, a kb 15*7-es kijelzőn. Remélem a szoftver felbontása is 1920*1080 lesz.
Talán még ha videókimenet van rajta...[ Szerkesztve ]
Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
Bahama
aktív tag
2x
[ Szerkesztve ]
Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Pedig 99 dodót ír a hivatalos anyag. Most én nem írhatok mást.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
DesertDog
tag
Biztos én vagyok a maradi de ~1" -re minek full HD?
-
TheDragon007
senior tag
Sok minden nem tiszta:
Lesz/van olyan készülék ami így fog kinézni? Vagy ez csak (photoshop) grafika mint utalás arra, hogy az ezzel készült készülékek akár ilyenek is lehetnek?Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha
-
shteer
titán
babántos de only MID?
..szerintem jónak tűnik
-
gyiku
nagyúr
csak megtalaltam, tegnapi ipon hir: [link]
hüllő
-
_ak_
addikt
Valóban nagyon jópofának tűnik, legyen benne BT és működjön együtt vmilyen GPS vevővel. Plusz ne csak avit játsszon mp3al.
Btw az Android milyen? Főként media terén.
Let's begin, de gozaimasu!
-
.mf
veterán
"Túl szép, hogy igaz legyen" -- ez cikázott át az agyamon, amikor a cikket olvastam. Már régóta beszélnek a Tegráról, de eddig még semmi kézzelfoghatót nem láttam, csak koncepció-képeket
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
ZorPrime
csendes tag
Hú, ez nagyon tetszik! Igencsak gyerebe (pláne az ismertetett ár környékén)....
Bár mint nV-párti, jobban örülnék annak, ha a videokártyák terén is összevitézkedne valami érdemit az nVidia, mert csak marketingből nem lehet élni.
[ Szerkesztve ]
És most kedves emberek, megszabadítalak Titeket legnagyobb gondotoktól.....az élettől! (Joker) / Dobolni isteni dolog!/ PAISTE POWA!
-
sK0t
tag
Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint birkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi.
-
Harlek
tag
Megnéztem az iponos linket... háááát, én úgy értelmeztem, hogy nem a chip se lesz 99 dodó, hanem a Tegrára épülő MID-eket meglehet építeni úgy, hogy 99 dollár legyen a fogyasztói ár. Erősen kétlem, hogy bárki erre végül hajlandó lenne, már csak a saját profitjuk miatt is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
a 99dolcsis árhoz annyit tudnék hozzáfűzni, hogy az iphone 3d-nek 200dolcsis áron kellett volna mennie mindenhol a világon(ezt hivatalos apple nyilatkozat volt), vártam is hátha tényleg annyi lesz, azóta sincs iphon-om
[ Szerkesztve ]
-
-
Móci
addikt
Na ez határozottan tetszik, pláne 99 dollár körüli összegért tudnám elképzelni a zsebemben.
Ha tényleg összejön kb ennyi pénzmagért, s itt sem lesz 100 ezer forint jó magyar szokás szerint, hatalmasat durranhat a készülék.
Végre valami biztató hír!
( csak nehogy ezt is beszívjuk...)"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
DesertDog
tag
Majd bérmunkában drivert írnak az ATI-nak és akkor mindenki jól jár.
...na persze a vevők kivételével.Harlek: Erősen kétlem, hogy bárki erre végül hajlandó lenne, már csak a saját profitjuk miatt is.
Majd jönnek a kínai csodacégek és megcsinálják a MID játékosokat.[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
Látom mindenki ráakadt a 99$ -ra. Ezt én sem hiszem el.
-
v.tom
őstag
99$ Ha nem megy az egekbe az ára, mire ideér, akkor egy potenciális vásárlója már van az nvidia-nak a személyemben.
-
Don47
tag
Kétszer ennyiért is must-have lehet... hát még ha gps is lenne.
ps: a kijelző 1080 soros lesz?
Xbox Live: Oberst Don47
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mozilla Firefox
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Facebook és Messenger
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Asus ROG FLOW X13 RTX 3050 4gb Ryzen9 16gb ram 500gb ssd FHD IPS 120hz TOUCH display
- Gaming Asus TUF RTX 3050 4gb i5-12500H 16gb ram 500gb ssd FHD IPS 144hz display
- HP OMEN 16 16" QHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- TUF F17 FX706HE 17.3" FHD IPS i7-11800H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo Legion 5 gamer Laptop , R5 6600H , 16Gb DDR5 , RTX 3050 Ti , 15.6" 165HZ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen