- Azonnali processzoros kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Don47
tag
Kétszer ennyiért is must-have lehet... hát még ha gps is lenne.
ps: a kijelző 1080 soros lesz?
-
v.tom
őstag
99$
Ha nem megy az egekbe az ára, mire ideér, akkor egy potenciális vásárlója már van az nvidia-nak a személyemben.
-
DarkByte
addikt
Látom mindenki ráakadt a 99$ -ra. Ezt én sem hiszem el.
-
DesertDog
tag
-
Móci
addikt
Na ez határozottan tetszik, pláne 99 dollár körüli összegért tudnám elképzelni a zsebemben.
Ha tényleg összejön kb ennyi pénzmagért, s itt sem lesz 100 ezer forint jó magyar szokás szerint, hatalmasat durranhat a készülék.
Végre valami biztató hír!
( csak nehogy ezt is beszívjuk...) -
törölt tag
a 99dolcsis árhoz annyit tudnék hozzáfűzni, hogy az iphone 3d-nek 200dolcsis áron kellett volna mennie mindenhol a világon(ezt hivatalos apple nyilatkozat volt), vártam is hátha tényleg annyi lesz, azóta sincs iphon-om
-
Harlek
tag
Megnéztem az iponos linket... háááát, én úgy értelmeztem, hogy nem a chip se lesz 99 dodó, hanem a Tegrára épülő MID-eket meglehet építeni úgy, hogy 99 dollár legyen a fogyasztói ár. Erősen kétlem, hogy bárki erre végül hajlandó lenne, már csak a saját profitjuk miatt is.
-
ZorPrime
csendes tag
Hú, ez nagyon tetszik! Igencsak gyerebe (pláne az ismertetett ár környékén)....
Bár mint nV-párti, jobban örülnék annak, ha a videokártyák terén is összevitézkedne valami érdemit az nVidia, mert csak marketingből nem lehet élni.
-
.mf
veterán
"Túl szép, hogy igaz legyen" -- ez cikázott át az agyamon, amikor a cikket olvastam. Már régóta beszélnek a Tegráról, de eddig még semmi kézzelfoghatót nem láttam, csak koncepció-képeket
-
_ak_
addikt
Valóban nagyon jópofának tűnik, legyen benne BT és működjön együtt vmilyen GPS vevővel. Plusz ne csak avit játsszon mp3al.
Btw az Android milyen? Főként media terén.
-
gyiku
nagyúr
csak megtalaltam, tegnapi ipon hir: [link]
-
shteer
titán
babántos
de only MID?
-
TheDragon007
senior tag
Sok minden nem tiszta:
Lesz/van olyan készülék ami így fog kinézni? Vagy ez csak (photoshop) grafika mint utalás arra, hogy az ezzel készült készülékek akár ilyenek is lehetnek? -
DesertDog
tag
Biztos én vagyok a maradi de ~1" -re minek full HD?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Pedig 99 dodót ír a hivatalos anyag.
Most én nem írhatok mást.
-
Bahama
aktív tag
2x
-
Bahama
aktív tag
Nekem a full HD tetszik, a kb 15*7-es kijelzőn. Remélem a szoftver felbontása is 1920*1080 lesz.
Talán még ha videókimenet van rajta... -
Charlie
tag
válasz
DemonDani #12 üzenetére
A NVIDIA a jelenleg is tartó barcelonai Mobile World Congress rendezvényen bemutatta a Tegra 600 szériás SoC (System-on-Chip) lapkára épülő HD MID (Mobil Internet Device) készüléket, mely a vállalat közleménye szerint 99 dolláros ajánlott fogyasztói áron fog megjelenni.
Hát nekem ebből az jön le,hogy a készülék kerül 99-be.
-
marcias
őstag
Hm... hát sztem olyan 300-400 dolcsi között lesz a vége ennek a kütyünek. Persze hogy milyen MID épül köré pontosan az sokat változtathat ezen.
-
DemonDani
addikt
Olvassátok már el a cikket rendesen!
99$ csak a "proci" nem komplett telefon!
-
orbano
félisten
ez tuti valami elírás. valaki elírta és az összes hírportál lemásolta...
-
ZEN1TH
őstag
varhato megjelenes? specifikaciok is erdekelnenek
nagyon raporogtem most erre
-
ZEN1TH
őstag
ijj de franko kutyu
ha tenyleg ennyi lesz, de meg 40korul is veszek egyet, nagyon popec, varom a tesztet rola
-
westcoastog
veterán
ebben már látni értelmet, nem mint a sok átnevezésben...
-
angyalpc2
aktív tag
99 dolcsi? ha tényleg ennyi akkor most azonnal kell
de komolyra fordítva a szót ha ez tényleg 99 be kerül akkor nagyon durván fog fájni a mobil telefon gyártóknak... gyakorlatilag az ájfont egy huszár vágással kivégzi az usankában
és a többi 100 ezres pdák is a kukában/zúzdában kötnek kide ha még ide is ér és 30 eFt lesz akkor is nagyon jó
-
mephi666
nagyúr
...szerintem lemaradt 1 számjegy az elejéről... (minimum egy 2es) furcsán olcsónak tűnik még mostani árfolyamon is... ha pedig kb 180ft-ot vennénk normál dollár-árfolyamnak, akkor még olcsóbb lenne... ha tényleg ennyiért lehet kapni, meglesz asszonynak a karácsonyi ajándék... netre/filmre tökéletes lenne...
-
gyiku
nagyúr
ebbol meg lehet valami
akar telefon is
tetszik.
mephi666: teljesen meg vagyok elegedve az mostani hirekkel, mit szolsz?
csak hatottunk rajuk
-
luw2win
őstag
wow
99$ hát kíváncsi leszek én erremod: Mai árfolyam szerint kb 24.000 jó magyar forint. Hát ennyiért már egy telefont se kap az ember...
-
pschio
őstag
99dollár?
mire ideér lesz az 999 is akciósan előfizetéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A termék a vállalat Tegra 600 szériás SoC lapkájára épül.
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest