- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Király cucc! Egy ilyet már be is lehetne építeni egy vékony aszatali DVD lejátszó házába. A poén, hogy milyen tápot igényelhet? Nehogy a miatt ne lehessen beépíteni egy ilyen vékony házbaaaa, sőt egy házimozis, lejátszó/erősítős házba kéne egy ilyet beépíteni az erősítő marad, komplett htpc-be és kész egy komoly kis cucc
Jevons paradox
-
ngabor2
nagyúr
remélem jobb támogatással indul ez a chipset, mint a vx700... (és remélhetőleg kevésbé fog válogatni a memóriában, mint a px10k...)
viszont a pata helyett tehettek volna rá még 1 (2) sata csatlakozót.
1GHz Eden... raktárseprés? vagy a nano drága? az, hogy elég a teljesítménye a videolejátszáshoz, az (nekem) nem elég indok. és mi van, ha tényleg olyan cuccba akarják tenni, amihez ez kevés?
ár nincs. előítéletes leszek... drága lesz, mint a via mostanában
[ Szerkesztve ]
-
.mf
veterán
Asszem félreértesz Linux-szal sem fog hirtelen megtáltosodni a böngésző, amint flash-sel találkozik. Egyéb feladatokat, média-lejátszást persze simábban fogja végezni, de a flash ott is megfogja, az online videómegosztók ott se fognak nagyobb felbontáson akadozás nélkül futni -- tudtommal.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
dabadab
titán
Kar, hogy ez mar ormotlan mini-ITX Azert a nagy oromkodessel varjuk meg az elso teszteket, akkor fog kiderulni, hogy valo eletben mennyire mukodik a dolog.
(Az Ionnal meg szerintem inkabb az nV-nek volt szuksege a VIA-ra - vagy legalabbis arra, hogy mondhassa azt az Intelnek, hogy "ha sokat akadekoskodtok az Atommal, akkor inkabb Nanot veszunk".)[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
smkb
őstag
Nah, ez itt egy mégkomolyabb cuccuk, ebben már Via Nano 1.6 és Chrome 435 ULP, DX 10.1 támogatással, dual hdmi.... mért is kellene nekik az NV-vel az ionhoz lepaktálni? Elég ütőképes platformot tudnak maguk is összedobni.
http://www.fudzilla.com/content/view/15617/1/
-
dabadab
titán
-
.mf
veterán
válasz zsirfecske #8 üzenetére
"lehetne belőle windowsos popcorn hour-t gyártani, elég állat lenne egy normális webböngészővel"
Az, állat: úgy kihozná az állatot belőled, ahogy fél óra szenvedés után izomból vágnád a falhoz és ugrálnál rajta 1GHz-es C7 saccra 5-600MHz-es Cerkát ha alulról súrolja, mivel ez is in-order, mint az Atom, szemben a többi modern x86-os procival... flashtől behal, videómegosztókat pedig felejtsd el.
-
dchard
veterán
"képes az 1080p felbontású H.264, WMV, VC1 és MPEG 2/4 kódolású videókat megfelelően lejátszani."
Azt is elárulja valaki, hogy melyik jelenlegi dekóder támogatja a via Chrome9 platformját? Mert bár elég járatos vagyok a témában, nem hallottam róla, hogy ezt bárki implementálta volna...
A képesség kevés, ha nem lehet kihasználni...
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
P00By
nagyúr
De pici Van ára is
-
Geönczy
aktív tag
Olyan kicsi rendszerek épít Via fiú, hogy következőleg csak kiveszed a zsebedből a teló mellől, rákötöd egy monitorra és már filmezhetsz HD-ban is.
-
darkarthur
senior tag
Tettszenek ezek a miniatűr megoldások. Ha jó ára lesz, szívesen építenék egy ilyen kis "gépecskét"
Samsung S23 Ultra 5G
-
Devid_81
félisten
Nah ez mar szuper!
...
-
]Phobos[
senior tag
2x, bocs
[ Szerkesztve ]
Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
-
]Phobos[
senior tag
Jó kis cucc, de rendesen elkérik az árát Meg az az 1 GHz
[ Szerkesztve ]
Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
-
macilaci78
nagyúr
Ez pöpec!
Mellé rakni egy egytányéros SATA vinyót, alálökni a routernek, rákötni a hálózatra, a TV alatt a kis szekrényben hangtalanul el is lenne.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Gergő_
őstag
ha 1080p-t viszi, akkor miért P720 a neve
-
MODERÁTOR
Azért nem rossz ez a picike. A lényeg a fogyasztás kérdése inkább nálam, a méret másodrangú, ha már így is úgy is van asztali gép. Bár külön tevézős szobába ideális lenne.
-
zsirfecske
addikt
lehetne belőle windowsos popcorn hour-t gyártani, elég állat lenne egy normális webböngészővel
fogyasztási adatokat viszont a datasheet-jében sem találtam. 10 w alatt kéne...
-
veterán
Mondjuk egy ilyen kis vacakot be lehetne építeni egy winyóval és egy optikaival egy LCD tévébe és kész lenne mindenre,akár netezni,dvd-t vagy blue rayt lejátszani,vagy akár tévé müsort rögziteni
duree54
-
.mf
veterán
"praktikusak jó árban vannak"
Ugyanarról a VIA-ról beszélünk?
Egy mobil-alkatrészes ipari-pc (IPC) embedded lapnál lehet, hogy valamivel olcsóbbak, de hogy jó árban vannak...Én inkább az Iont választanám ehelyett, abból is van pico-ITX, és teljesítményben jóval előrébb van a C7 ULV-től.
-
dabadab
titán
Jajj, az az Eden miert kellett... ott van nekik a Nano, miert nem birtak legalabb azt belerakni?
DRM is theft
-
gfefe
őstag
Nem tudom, hogy vagytok vele, de én nagyon szeretem a via megoldásait... praktikusak jó árban vannak és arra amire szánták ideálisak.... Kiváncsi vagyok mikor jönnek ezzel az első beágyazott TV-k via szívvel...
DOWNLOAD ██████████████ 105%
-
Silentfrog
veterán
nagyon aranyos!
-
jap
aktív tag
végre, lehet valamit szerelni a tv mögé!
''minden sikeres férfi mögött egy nagyon meglepett anyós áll''