Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
DigitXT
félisten
Amúgy mi a tököm ez a StarSwarm?
És ha kivették a terhelős részt,
hogy az nV "szebbnek mutassa a számait", akkor az AMD hogyhogy*
még mindig 100% gyorsulásra képes? Vagy a terhelős részen 5-600%?*: gondolom azt nem merik bejátszani, hogy az AMD-t a terhelős rész,
az nV-t meg a sétagalopp részen tesztelik, s azt rajzolják a grafikonra.Menthirist: Ezzel csak a maga nagyszerűségét reklámozza.
Oké, értem, hogy bármit csinál az nV, az "nem jó". Csak azt nem értem,
hogy szerinted akkor kétféleképpen is hazudik?Lásd a fenti kérdésem.
(Amúgy pont leszarom, hogy melyik jobb, csak érdekesek az érvek itt...)Abu85: már ma felkészülhessenek rá a felhasználók
Ó, bakker: már megint vegyünk előre hardvert, mert MAJD milyen jó lesz.
Ez valahogy a múltban sem nagyon jött be. (Vitatkoztunk a DiRT2-ről pl.) -
Én láttam pár 780 Ti starswarm eredményt, igazából elég erős variációk voltak a beállításokban, és így lett kiemelve az fps. szóval az igazi fanatikusok is igyekeznek bizonygatni a saját igazukat (akár nv, akár amd oldalon), pl youtube-on is sok olyan videó van, ahol nincs a végén mutatva a benchmark eredmény, nehogy kiderüljenek a beállítások.
-
Rebourne
aktív tag
Hosszútávon (3+ év) a következő forgatókönyvek lehetségesek a Mantle-vel kapcsolatban ha a Mantle AMD exkluzív marad:
(a) De facto standard lesz, ezzel az AMD egyeduraékoldóvá válik gamer PC fronton, az Nvidia szép lassan kivonul, az Intel meg hozza a kötelező workstation only köröket.
(b) A kezdeti fellángolás után lanyhul a támogatás mivel költséges +1 API-t támogatni, majd a technika történelem "futottak még" rovatába kerül.Szerintem (b) nyilvánvalóan esélyesebb. Ha netán az Intel és/vagy az Nvidia is implementálja a Mantle API-t, akkor már nem egyértelmű a jövő, de ez valószínűtlen.
Szóval ez inkább egy könnyen leverhető lázadás, amiből persze ideiglenesen profitál az AMD, de nem tartós változásokat hozó puccs/hatalomváltás.
-
Reggie0
félisten
Hat nem feltetlunl. De amint jon egy megoldas, ami megy minden hardveren, az at tudja venni a szerepet, hiszen csak egy apira kell fejleszteni es mindenki orul. Az, hogy van mantle+dx11 a fejlesztoknek csak szivas, bar most megvan az a hurraoptimizmus, ami miatt raszanjak a penzt.
(#46) Bici: AMD driverrel kulonosebben nincsen gond, amig nem valtasz kartyat a gepben(akar egy masik AMD-re) vagy nem mobil gpud van, vagy nem hasznalsz ADL-t. Ezeket leszamitva olyan mint a tobbi.
-
ha a twitterben írottra gondolsz, az azért csak egy elírás volt a leírásban, amiből viccet csináltak
legalábbis tudtommal
mármint ha erre gondolsz
-
Locutus
veterán
Most ugye a DICE-os Johan Anderssonról beszélsz?
Azért picit erős szerintem őt ennyire ajnározni, hiszen a BF4-el kapcsolatban végzett munkájukkal nem vagyunk maradéktalanul elégedettek. És akkor nagyon enyhén fogalmaztam. Nem tudom mennyire ismered a BF4 problémáit, de nem kevés van.
-
Úgy értettem, hogy a fórumokon a júzerek miért szidják, miért térnek állítólag vissza DX11-re, stb.
Illetve a képminőség-beli romlásnak mi az oka (kevesebb részlet, rövidebb látótávolság)?(#47) zolee5016: Értem, de ugyanezt mondták nekem akkor is, amikor megvettem az Richland APU-t. Állítólag sok a szívás az AMD driverekkel, ehhez képest nekem olyan simán megy minden, hogy meglepődtem. Egyetlen egy problémám nem volt vele eddig, holott nyúzom rendesen.
-
Vajon mi a magyarázat a Mantle ekkora szidására? A Driverrel vannak gondok, vagy az az egy-két játék van bénán kivitelezve?
Sajna, én nem tudom kipróbálni, mert VLIW4-en nem megy, de kiváncsi lennék rá a jövőre nézve.
Vajon az MD vagy a játékfejlesztők rajta vannak már a problémák megoldásán?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest